E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSümeyye Erdoğan'a suikast iddiasında yeni gelişme---

Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiasında yeni gelişme

Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiasında yeni gelişme
03 Nisan 2015 - 07:46 borsagundem.com

Umut Oran ve Paralel Yapı’nın sanal tetikçisi @fuatavni_f arasındaki yazışmaların gönderilmesi istendi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiası kapsamında başlatılan soruşturmada Twitter'a bir yazı gönderilerek Umut Oran ve Paralel Yapı'nın sanal tetikçisi @fuatavni_f arasındaki yazışmaların gönderilmesi istendi.

Star'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast planıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Bu kapsamda Ankara Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu daha önce MİT, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele şubelerinden yazı göndererek bilgi istemişti. Soruşturma kapsamında Siber Suçlar Şube Müdürlüğüne ve Twitter'a bir yazı gönderildi. Twitter'dan Umut Oran ve Emre Uslu arasında "Fuat Avni" hesapları üzerinden yapılan DM yazışmaların gönderilmesi talep edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş Nuriye teyze nin oğlu03 Nisan 2015 11:50

    Ekonomik değeri olmayan haberleri Arşivden çıkartıp neden haber yapiyorsunuz amaç mağdur olusturmak mi tamamen algı Obamadan iyi korunan bir başkan kızı uçan kuş yan bakamaz bence fuat Avanaki ve Ümit orani tutuklatip Silivri'ye atsınlar konuda kapansın

  • YAZIK03 Nisan 2015 10:24

    RESMEN MİLLETLE ALAY EDİYORLAR...