E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüleymanoğlu'nun sağlığı ile önemli açıklama!---

Süleymanoğlu'nun sağlığı ile önemli açıklama!

Süleymanoğlu'nun sağlığı ile önemli açıklama!
04 Ekim 2017 - 16:40 borsagundem.com

Karaciğer yetmezliği tedavisi gören olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler geldi

Karaciğer yetmezliği tedavisi gören olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ataşehir Memorial Hastanesi'nde Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat gözetiminde tedavisi süren ve karaciğer nakli yapılması planlanan Süleymanoğlu için uygun donör arandığı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okn04 Ekim 2017 17:55

    Suleymanoglunun karaciger yetmezligine sebep sporcularin genelde yaptigi steroid igne olabilir. Yarismadan 6 ay onceye kadar bu igneyi yapiyolar insani bi at kadar guclu yapiyor. Yarismadada 6 ay once kestiginden dopunge rastlanmiyo. Uzun zaman kullanimda karacigeri bitiriyo. Sinan samil sam da rahmetli olmustu karacigerden. Devletimizin el atmasi gerek. Bence uyusturucu gibi bisey bu. Halterciler badyciler genelde bu igneden kullaniyolar. Bu bilinen bisey