E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSüleymancıların çürük oyunu---

Süleymancıların çürük oyunu

Süleymancıların çürük oyunu
28 Ekim 2019 - 08:31 borsagundem.com

Yurt yapmak için bir apartmanın yüzde 75'ini satın alan Süleymancılar, bazı daire sahiplerinin satışa direnmesi üzerine binaya çürük raporu aldırdı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adem 28 Ekim 2019 23:41

    Her habere inanan saf ve cahil ve fırsatçı bir toplum var. Birde örgüt ancak toplum cemaat olarak bildiği FETÖ ile diğer kurana hizmet edenleri birbirine karıştıranlar var aslında kasıtlı yapıyorlar.

  • Çürük haber28 Ekim 2019 22:19

    Haber içeriğinde suleymanlilar çürük raporu aldırmış deniyor! Mahkeme 2 yıl önce boşaltın demiş.

  • bir yorum.28 Ekim 2019 15:12

    İşte fetöden sonraki Türkiye için en tehlikeli cemaatlerden biriside bu süleymancılardır.Bunların kendileri dışındakilere acıma hisleri kesinlikle yoktur.O Adana da yanana ve masum çocukların ölmesine neden olan yurt bu süleymancılara aitti.Bunlara Kur'an öğrensinler diye çocuklarınızı teslim etmeyin. İçlerinde tecavüzcüler bile olabilir.Çocuğuna Kur'anı biliyorsan sen öğret bilmiyorsan okuldaki din dersini almasını sağla yeter.Daha sonra çocuk kendini geliştirirse ona kalmış bir şey. Çocuğu din hususunda özgür bırakmak lazım.Anne babanın en önemli görevi çocuğuna ahlakı doğruluğu dürüstlüğü öğretmektir.

  • Bunlar nasıl cemaat28 Ekim 2019 09:34

    Benim bildiğim evliyalar, cematler dünya hayatını değil ahiret hayatına yönelik telkinde ve faliyette bulunurlar. Bunlar hep dünya hayatına çalışıyorlar. Fetö de öyleydi süleymancıda menzilcide. İnsanlar kendi inancını kendisi hakkıyla  öğrenmedikçe bunlardan da İŞİD dende ABD israil ingilterenin oyunlarından da  kurtuluş yok.

  • ALİ KÜRKÜN28 Ekim 2019 19:12

    Çok doğru bir tespit yapmışsınız. Tebrik ederim. Daha detaylı öğrenmek isteyen yıllarını bu cemaaea harcayan rahmetli HİLMİ TÜRKMEN kardeşimizin BİR ZAMANLAR BENDE SÜLEYMANCIYDIM isimli kitabını alıp okusunlar. Bu kitapta her şey anlatılmış. ALLAH RAHMET EYLESİN RUHU ŞÂD OLSUN

  • TURAN 28 Ekim 2019 09:06

    bunlarda gülencilere benzer

  • Şafak 28 Ekim 2019 08:46

    Bu cemaattan uzak durun sahtekarlar herşeyleri menfaat üzerine kurulu ben 8 sene bunlarla kaldım biliyorum

  • Erol Ergün 28 Ekim 2019 23:14

    Hiçbirşey alamamışsın.yazık sana verilen emeklere.

  • Ahmet Mehmet 28 Ekim 2019 09:10

    Bilader 8 senedemi anladın kötü olduklarını. Muhtemelen artık çıkarın kalmamıştır seninde