E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSüleyman Soylu'ya suikast hazırlığındaki terörist öldürüldü---

Süleyman Soylu'ya suikast hazırlığındaki terörist öldürüldü

Süleyman Soylu'ya suikast hazırlığındaki terörist öldürüldü
13 Haziran 2017 - 11:37 borsagundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kadıköy'de düzenlenen operasyonda 1 terörist ölü olarak ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saat 00.00 da Kadıköy Acıbadem Mahallesi Betül Sokak'ta bulunan bir binaya operasyon düzenledi. Operasyon sırasında terör örgütü üyesi olduğu bildirilen 1 kişi ölü olarak ele geçirildi.

Kadıköy'de  polisin yaptığı operasyonda öldürülen kişinin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya silahlı ve bombalı saldırı hazırlığında olduğu iddia edildi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik silahlı ve bombalı suikast hazırlığı olduğunu belirledi. Suikast iddialarına yönelik Kadıköy'de bulunan eve dün gece saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda polise ateş açtığı belirtilen İnanç Özkeskin ölü olarak ele geçirildi. Özkeskin'in terör örgütü DHKP-C'den kaydı bulduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)