E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSüleyman Soylu, Erdoğan’dan sonrasına mı hazırlanıyor---

Süleyman Soylu, Erdoğan’dan sonrasına mı hazırlanıyor

Süleyman Soylu, Erdoğan’dan sonrasına mı hazırlanıyor
10 Haziran 2019 - 10:40 borsagundem.com

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, "Süleyman Soylu ile ilgili olarak 'Erdoğan’dan sonrasına hazırlanıyor' şeklinde bazı görüşlere rastlıyorum" ifadesini kullandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, kişisel Twitter hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya dair bir iddiayı takipçileriyle paylaştı.

Türkkan şunları yazdı: 

"Süleyman Soylu ile ilgili olarak; “Erdoğan’dan sonrasına hazırlanıyor” şeklinde bazı görüşlere rastlıyorum. Ben de size bu cenah ile 40 yıldır hukuku olan bir siyasetçi olarak söylüyorum: Allah geçinden versin ama Erdoğan’dan sonra Soylu’yu odunla kovarlar Ak Parti’den."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tahir kara adana11 Haziran 2019 00:11

    Reis i severim buna oy moy vermem.

  • HALİL TÜRK10 Haziran 2019 10:52

    adam gibi adam yakışır.pkk inşaallah kökünde kazıyacak.1000 lerce pkk gebertti.adam gibi adam.bunların sayısı çok çoğalır.sapına kadar milliyetci ve ileri görüşlü bir adam.

  • Türkoğlutürk 12 Haziran 2019 06:27

    Koltuk uğruna partisini bırakmadım.

  • mehmet yılmaz10 Haziran 2019 12:00

    TÜRKİYE düşmanlarının can düşmanı SOYLUYU  övmekle pkk,fetöş,dhkpc lilerin ve destekçilerinin kalbine  MIZRAK sokmuş gibi olmuşun .AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK.