E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuça karışan Suriyeliler için Emniyet'ten talimat---

Suça karışan Suriyeliler için Emniyet'ten talimat

Suça karışan Suriyeliler için Emniyet'ten talimat
07 Temmuz 2019 - 09:38 borsagundem.com

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, suça karışan Suriyeliler hakkında yeni bir karar verdi. Geçici koruma kapsamındaki Suriyeli yabancıların suça karışması durumunda, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecekleri bildirildi

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erden Bursalı imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda, İstanbul genelinde suça karışan Suriyelilerin durumu hakkında talimat verildi.

Talimatta, "Geçici Koruma Kapsamındaki" Suriyeli yabancıların suçun niteliğine bakılmaksızın kamu düzeni ve güvenliği ile toplumun huzur ve sükununu bozucu olaylara karışanlar hakkında, emniyet birimlerinde gerekli işlemlerin yapılmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilmeleri bildirildi.

Talimatta şu ifadelere yer verildi:

"Suçun niteliğine bakılmaksızın kimlik sahibi olsa dahi adli, idari ve kabahatlerden işlem yapılan 'Geçici Koruma Kapsamındaki' Suriyeliler hakkında kamu düzeni ve güvenliği ile toplumun huzur ve sükununu bozucu olaylara karışan şahıslar serbest bırakılmayarak dosyaların mesai saatleri içerisinde Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilmesi şahıslar ile ilgili İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nün değerlendirilmesinin beklenilmesi gerekmektedir"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader08 Temmuz 2019 02:42

    adamlar sokak mafyaliginda kurtlerle coktan catismaya girdi. ustun olduklari yerlerde tc vatandaslarini darp ediyorlar. benim sokagimda bile her hafta bir suriyeli kavgasi olmaya basladi.

  • AhmetK07 Temmuz 2019 20:12

    Eleştirelim ama ırkcı ve gaddar yorumlar yapmayın. Zora dusmusler, nereye gidecekler. Hala idlib’ten goc dalgası olusma riski var. Turkiye engellemeye calısıyor. Kısaca suriyede zulüm bitmiş değil. Kontrol edilsinler ama selam bile vermeyin diyen gaddarlardan da olmayın..içinizde insanlık yada iman varsa tabi.

  • Alkan ulukan07 Temmuz 2019 22:31

    İmanimizi sorgularken,plajlarda,gece clublerindeki,parklarda gezip tozan ,bayramda gezmeye gittikleri ülkelerinden geri gelen kere de iki laf etsen,

  • Celal İmamgiller07 Temmuz 2019 18:29

    AK parti bu suriye liler sorunu çözmez ise kesin seçimleri kayıp eder.ab ile mülteci konusunu iptal etmeli ve fırat ın doğusuna abd ye rağmen operesyon yaparak pkk ları oradan çıkartıp güvenli bölgeler kurarak bu suriye lileri oralara yerleştirmelidir.zaten ülkenin ekonomisi kırık durumda daha da kötü olabilir.sana ne ab sınırlarını aç sen neden kontrol ediyorsun.

  • Azad07 Temmuz 2019 18:25

    Suça karışmaları şart değil , bulundukları yerlerde güvenlik aramayın. Kendinizi koruyun, onlarla birlikte olmayın,iş yapmayın,araçlarına binmeyin,evinize ,işyerinize almayın, pişman olursunuz

  • Cekic07 Temmuz 2019 14:07

    Bu göçmen isi milletin başına bela 2 secimde 2 şok olur ak partiye kesin ve net bu isi çözdün çözdün beka meselesi bu işte çözmedin oy kaybı kaçınılmaz

  • Atakan07 Temmuz 2019 14:04

    81 ilde bu işlem yapılmalı göç idaresi değerlendirme değil direkt sınırdışı etmelidir suriyeliler bu şekilde üremeye devam ederlerse gelecekte Türkiye için büyük sorunlar çıkaracaktır

  • Bika07 Temmuz 2019 13:13

    Türk askeri Suriye'de, Suriyeli gençler  yeşil alanlarda piknikte ya da plajda kızları taciz ediyorlar.

  • ALAATTİN CAMGÖZ07 Temmuz 2019 12:15

    Bu suriyeli ler RTE bitirecekler.eğer bunlara hızlı bir şekilde çözüm bulmaz ise 2023 seçimleri ak partiye bir kabus olacaktır.

  • recai07 Temmuz 2019 10:42

    ne yani, bugüne kadar suça karışan suriyeli göçmenleri ülkeden atmıyorlrmıymış? Allah müstehakınızı versin emi, İmamoğlu seçilmese daha neler gelecekti başımıza!

  • hayri07 Temmuz 2019 12:11

    İmamoğlu seçilince herşey yavaş yavaş güzel olmaya başladı