E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporStefan Kuntz imzayı attı!---

Stefan Kuntz imzayı attı!

Stefan Kuntz imzayı attı!
20 Eylül 2021 - 16:31 borsagundem.com

A Milli Takımın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için imza töreni gerçekleştirildi. Alman hoca, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. TFF Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop törende açıklamalarda bulundu.

A Milli Takımımızın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un imza töreni gerçekleştirildi. Alman hoca, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop törende açıklamalarda bulundu.

NİHAT ÖZDEMİR: KUNTZ'U YIPRATMAYALIM

Bugün Türk futbolu için yeni bir döneme başlıyoruz. Şenol Güneş hocamıza bugüne kadarki katkıları için teşekkür ediyorum. İnşallah Stefan Kuntz Almanya için kayıp, Türkiye için ise bir kazanç olacaktır. Başaracaksak hep birlikte başaracağız. A Milli Takımımız, her şeyin üzerinde ve hepimizin vazgeçilmez tutkusudur. 20 yıllık aranın ardından Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz, inşallah da başaracağız.

Eğer Dünya Kupası'na katılamazsak gerekli dersleri çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine hazırlanacağız. Ne skor alırsak alalım çocuklarımızı, hocamızı tartışma konusu yapmayalım. Stefan Kuntz'u yerli-yabancı meselesinin içine çekerek onu harcamayalım, yıpratmayalım. Biz kendisine inanıyor, güveniyoruz. Sayın Kuntz ile uzun yıllar birlikte olmak istiyoruz.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Anlaşmamız 3 yıllık olacak. Her kontratta olduğu gibi bu kontratta da tazminat maddesi mevcut.

KUNTZ: GURURLUYUM

İlk söylemek istediğim şey, Hamit'in beni ilk aradığındaki hissettiğim gurur olacaktır. Norveç maçına, diğer karşılaşmalara en iyi şekilde odaklanacağız. Almanya Futbol Federasyonu'na da teşekkür ederim. Evime geri döndüm. Beşiktaş'ta inanılmaz 1 yıl geçirdim. Eşim hala 'Tek hatamız varsa, o da Türkiye'den erken ayrılmak' der.

Güç doluyum, pozitif enerji doluyum. Türk oyuncularının potansiyelini biliyorum. Bu oyunculara organizasyon ve bir yapı kazandıracağız. Öz güvenimizle yeniden Türk bayrağına bakarak başarılarımızı kutlayacağız.

Sergen Yalçın'ı teknik direktör olarak kenarda gördüğümde kahkaha attım. Onun yaşattığı başarıları görünce saygı duydum.

Nihat Özdemir'den 'Şenol Güneş' ve 'tazminat' açıklaması!

 

Şenol Güneş'in alacağı tazminat belli oldu!

 

Stefan Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KASIM YANTIR20 Eylül 2021 22:14

    Bence olumlu oldu.Bizimler ile olmuyor malesef.Umarım Derval ve  Millne zamanı gibi ne ihtiyacımız var.