E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriStandard Bank, Ünlü Yatırım’da yüklü hisse satışına hazırlanıyor---

Standard Bank, Ünlü Yatırım’da yüklü hisse satışına hazırlanıyor

Standard Bank, Ünlü Yatırım’da yüklü hisse satışına hazırlanıyor
28 Aralık 2021 - 16:54 borsagundem.com

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), borsada işlem gören tipe dönüşen hisseleri duyurdu.

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), borsada işlem gören tipe dönüşen hisseleri duyurdu. İşlem göre tipe dönüşen hisseler Ereğli Demir ve Çelik (#EREGL), İşbir Sentetik (#ISSEN), Oyak Çimento (#OYAKC), Papilon Savunma (#PAPIL), Politeknik Metal (#POLTK), Smartiks Yazılım (#SMART) ve Ünlü Holding (#UNLU) payları oldu.

MKK'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adil30 Aralık 2021 21:17

    Felaket tellalları her konuşmasında yıkım yaratır.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ28 Aralık 2021 21:02

    yandık ki yandık.

  • O kadar28 Aralık 2021 18:04

    Haftalar geçti garanın geri alımından ses yoook,tttkom ayağına diğer bankalarıda yürüttüler simdi ses yooook,ne oldu bugün ? Verdilerde verdiler milletin eline şimdi yarın satışla alakalı bir red veya olumsuz haber çıksa ne düşüneceğiz bunu haber alan balinalar satışa geçtiler,sonra ne diyorlardı bize borsaya gelin yatırım yapın dolar almayın bir dolar bile almadım bu zamana kadar ama hersey buraya kadar bundan sonra her yol mübah vay be ne kadar ky varsa borsada doğrayacaksınız sonra onu almayın bunu almayın görüşürüz

  • Çakır28 Aralık 2021 17:49

    Bir sen eksiktin