E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiS&P'ye göre Türkiye kırılgan 3 ülkeden biri---

S&P'ye göre Türkiye kırılgan 3 ülkeden biri

S&P'ye göre Türkiye kırılgan 3 ülkeden biri
05 Mart 2014 - 12:47 borsagundem.com

S&P, yaptığı değerlendirmede Türkiye, Ukrayna ve Gana sermaye akışlarındaki değişime karşı kırılgan olduğu yorumunu yaptı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, global sermaye akışlarındaki değişime karşı en kırılgan 3 gelişmekte olan ekonomi arasında Türkiye'yi de saydı. S&P, Türkiye'nin yanı sıra Ukrayna ve Gana'yı en kırılgan ülkeler olarak gösterirken, Çin, Filipinler  ve Angola'nın sermaye çıkışlarına karşı en güçlü durabilecek gelişmekte olan ülkeler olarak işaret etti.
   
Bununla birlikte cari piyasa şartlarının etkisinin gelişmekte olan ülke kredi notlarında genele yaygın bir etki yapmasını halihazırda beklemediklerini ifade eden S&P, devlet tahvili piyasaları için cari şartların temel göstergeleri şu an da daha iyi yansıttıklarına  inandıklarını da vurguladı.
   
S&P, gelişmekte olan ülkelerin bir çoğunun kredi notları için en önemli riskin Fed'in tahvil alımlarını azaltması değil, yurtiçi politika seçimleri ve uygulamaları olduğunu savundu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İŞLEM VERGİSİ VERMİYOR BANKALAR 05 Mart 2014 14:50

    ALIM SATIM VERGİSİ SADECE TÜRK MİLLETİNE VAR.BUNLAR RAKAMLARI YUKARI AŞAĞI OYNATARAK SOYUYORLAR.AMAÇLARI SEN PARANI YATIR YETERKİ HER HALUKARDA SENİ SOYMAK.BANKA HOLDİN FALAN AYRI DEĞİL.HEPSİ AYNII ENDEKSİ BANKALAR AYARLIYOR YUKARI AŞAĞI YAPIYOR.SEN AL HAYATTA YUKARI GİTMEZ TAVAN OLMAZ.SEN SAT YUKARI GİDER.İŞLEM HACMİ BOŞ FASA FİSO.SENİ ÇEKMEK İÇİN.ALIM SATIM VERGİSİ VERMİYORLAR ŞİŞİK İŞLEM HACMİ İLE RAKAMLARI YUKARI AŞAĞI OYNATARAK MİLLETİN İÇERDEKİ PARASINA GÖRE MİLLET SOYULACAK ŞEKİLDE RAKAMLARI YUKARI AŞAĞI YAPIP MİLLETİ SOYUYORLAR ADINI EKONOMİ KOYUYORLAR.BU TUZAĞIN ŞEBEKENİN ELEMANLARINA HESAP SORULACAKTIR.BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ OYUNCAK DEĞİL.BAŞIBOŞ ÇİFLİKTE DEĞİL.GEÇMİŞE DÖNÜK ÖZELLİKLE GARANTİ BANKASI VE HOLDİNGLER BÜYÜK BANKALAR ALAYINIZ ARAŞTIRILACAKSINIZ.ALIM SATIMLARINIZ ALAYIII