E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan Trakya Cam'ın başvurusuna onay---

SPK'dan Trakya Cam'ın başvurusuna onay

SPK'dan Trakya Cam'ın başvurusuna onay
28 Nisan 2016 - 21:34 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde Trakya Cam Sanayii A.Ş.’nin kısmi bölünme başvurusuna onay verildiği duyuruldu.

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültende yer alan Trakya Cam Sanayii A.Ş. ile ilgili yer alan duyuruda, şirketin  bünyesinde bulunan otocam işletmesinin tüm varlık ve yükümlülükleri ile yeni kurulacak olan Şişecam Otomotiv A.Ş.’ye devredilmesi suretiyle gerçekleştirilecek kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işleminde hazırlanan duyuru metnini Kurul'un olumlu karşıladığı belirtildi.

SPK'da yer alan duyuruda şu ifadeler yer aldı;

Trakya Cam Sanayii A.Ş.’nin (Şirket) Türk Ticaret Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ’nun ilgili maddeleri ve Kurulumuzun II-23.2. sayılı “Birleşme ve Bölünme Tebliği” hükümleri çerçevesinde, Şirket’in bünyesinde bulunan otocam işletmesinin tüm varlık ve yükümlülükleri ile yeni kurulacak olan Şişecam Otomotiv A.Ş.’ye devredilmesi suretiyle gerçekleştirilecek kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işleminde hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)