E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan Tan Egeli hakkında suç duyurusu---

SPK'dan Tan Egeli hakkında suç duyurusu

SPK'dan Tan Egeli hakkında suç duyurusu
11 Kasım 2022 - 22:30 borsagundem.com

SPK, Egeli&Co Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Tan Egeli hakkında suç duyurusunda bulunacak

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Egeli&Co Yatırım Holding'e (#EGCYH) ait hesap ve işlemlerin incelenmesi neticesinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tan Egeli hakkında suç duyurusunda bulunulmasını kararlaştırdı.

Kararla ilgili SPK bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul incelemelerinde, Egeli Holding’in yasal kayıtlarında gerçeğe aykırı hesap açılması ve kayıtlarda muhasebe hilesi yapılması suretiyle, holdingin finansal tablo ve raporlarının gerçeği yansıtmayan şekilde düzenlendiğin, tespit etti. Kurul bunun üzerine, patron Tan Egeli hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

SPK, 2020 yılının Kasım ayında Egeli & Co Enerji Yatırımları (#EGCEY) nezdinde yürütülen incelemeler sonucunda, kendisine tevdi edilen şirket malvarlığının, ticari hayatın olağan akışına uygun olmayan bir şekilde üçüncü kişilerin yararına, şirket tüzel kişiliğinin ise zararına kullandığı tespit edilen Tan Egeli hakkında yine bir suç duyurusunda bulunmuştu.

3 Egeli&Co şirketi de 2020 sonunda kottan atıldı

Borsa İstanbul, 2020 yılın Ekim ayında aldığı kararla, Egeli &Co Enerji Yatırımları, Egeli & Co Yatırım Holding ve Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın borsa kotundan çıkarılmasına karar vermişti.

SPK'dan Sanica Isı Sanayi ve Özsu Balık Üretim'in halka arzına onay

 

SPK 2 şirketin sermaye artırımı başvurusunu onayladı

 

SPK'dan 3 şirkete idari para cezası

 

SPK 5 kişi ve 5 internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulunacak

 

SPK'dan onay bekleyen halka arz ve bedelsiz sermaye artırımları

 

BİST 3 hisseye açığa satış ve kredili işlem yasağı getirdi

 

Borsa İstanbul, 3 Egeli &Co şirketini kottan çıkarma kararı aldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akif AN26 Aralık 2022 20:35

    Kervan holdinge ne zaman el konulacak yatırım ıları mahvettiler açıklama yok ayces tek otel 100tl geçti diğer turizm şirketleri rekor kırıyor bu 30 yıl önceki fiyatlarında bununla göz altı pazarında olan şirketler üst pazara çıktılar yazık günah bu yatırımcılara Spk uyuma cezayı kes artık tahtasını kapatın dalga geçmeyin 1 gün tavan 3 gün eksi bu ne ya yatırımcılarla dalga geçmeyin 40 yıldır öyle sahtekar hisse görmedim.

  • Mucise Reis : )13 Kasım 2022 10:35

    birde BTC ye dolandırıcı derler :D Al sana borsa kardeşim. yani bu işlerde CEO lar,geçmişleri, niyetleri hedefleri yaptıkları ve yapmış oldukları,i projeleri, uygulamaları haber paylaşımları yatırımcı ilgisi vb. vb. izlenmeli. ne oldu ? bot conıler çok yok btc dolandırıc, yok borsa bilmem ne... arkadaş ne işe girersen gir araştırıp aklına mantına ve stratejıne guvenmelısın. Sepet yapmalısın

  • Kürşad 12 Kasım 2022 11:20

    Spklı kardeşlerimizi kutlarım . Bir de 100 milyon kâr açıklayan bunun 50 - 60 milyonu pazarlama gideri, 35 - 40 milyonu genel yönetim gideri gösterilen, yani şirketin kârını sıfır gösteren hesaplar da incelense, ricamızdır arzımızdır güzel spkmız.

  • Recai12 Kasım 2022 10:06

    Son 2 yılda halka açılan şirketler de benzer durumu yaşayacak

  • Servergazi12 Kasım 2022 07:49

    Milletin emeklerini zayi eden haramzedeler. sizin gibilerinin cenazesi yıkanmaz.Bu alem sizin nefsinize köle olduğunuz bir çöplük

  • Yorum12 Kasım 2022 00:10

    O tarihte bas bas bağırdık duyarsınız diye neredeydiniz bilançolar hileli diyorduk duyan yoktu ingiltereden 8 9 milyon dolara enerji bilmem neyi alacam deyip masa sandelyeye verilen milyon dolarlar güya yüzen elektrik santralleriyle ülkelere elektrik sağlayacaktı yalanlar yalanlar yalanlar

  • Kuti 12 Kasım 2022 00:02

    Dolandırıcı nın Ağa babası,

  • fuat11 Kasım 2022 23:00

    hirsiz sahtekar