E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan o şirket yöneticilerine insider trading cezası---

SPK'dan o şirket yöneticilerine insider trading cezası

SPK'dan o şirket yöneticilerine insider trading cezası
27 Aralık 2018 - 18:13 borsagundem.com

SPK, İzmir Fırça'da insider trading suçundan şirketin YKB Dilberoğlu ve YKB Yardımcısı Kohen'e para cezası uygulanmasına karar verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret (IZFAS) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda, İzmir Fırça Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dilberoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Natan Kohen ve şirkete para cezası kesti.

SPK haftalık bülteninde cezalar ile ilgili yer alan açıklamada, mali tabloların kamuya duyurulmasına ilişkin işlem yapılamaz dönemde içsel veya sürekli bilgi sahiplerince işlem gerçekleştirildiğini tespit edilmesi üzerine, Orhan Dilberoğlu, Natan Kohen ve İzmir Fırça'ya 30 bin 961'er lira olmak üzere, toplamda 92 bin 883 lira idari para cezası uygulanacağı bilgileri yer aldı.

İzmir Fırça'da iki isme suç duyurusu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 19,99
En Yüksek: 20,10
En Düşük: 18,30
Değişim 5,21 %
FK: 0,00
PD / DD: 9,02
İşlem Hacmi 120.679.247
Toplam Adet: 6.264.477
Ağırlıklı Ort.: 19,26
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Bayar 30 Aralık 2018 02:40

    Netaş iş yatrım tekrar TOPLUYOR

  • Batıataşehir 28 Aralık 2018 20:31

    Serkan ve Sertaç iki kafadar iki hain , allahsız iki fakir ... Zengin olduğunu sanıp gezin . Eliniz ile verdiğiniz mkk listesinde kim ler varsa ceza alacak . 2-3 güne sizi Spk ya verip resimleri de Orhan pala ya vereceğim . İpiniz i çeken kişi yi de Serkan gayet iyi biliyor . Ses kaydı vs resimler ile . Oğlum Serkan senin kalıbın yetmez o paralara . Çalmakla olmaz . Fitil fitil gelecek getireceğim seni o mahkeme salonuna . Hakimin karşısında dikilip anlatacaksın Erkan a yaptıklarını . Seni kimse alamaz elimden . Bakalım atıp tutmak la nasıl oluyor . Şeref kimde var kimde yok görelim . Telf da ana Bacı küfür etmek bakalım nasıl oluyor .

  • belirsizlik28 Aralık 2018 10:35

    daha şimdi borsagündem de analiz faktöring haberini okudum orada da başka bir yahudi grup piyasayı ağlatmış, arkadaş bu memleketin yahudileri hiç mi dürüst iş yapmaz her taşın altında bir yahudi isim. bu ülke babalarının çiftliği olmuş, at koşturuyorlar.

  • Vatan Sever28 Aralık 2018 05:04

    Spk ceza yaza yaza bitiremedi ülke çok zengin oldu küçük yatırımcı perişan anlamıyorum mal olmayın borsa devlet kumarıdır

  • zede28 Aralık 2018 23:02

    kumar mı? kumarı kendin oynasan para kaybetsen bile zevki de sen alısın! borsaya parayı verdin mi? zevki patron alıyor. adama resmen teminatsız kredi veriyorsun.  herkes bunun farkında...kimse bir şey yapmıyor. 

  • KORİTORİS27 Aralık 2018 22:57

    CEZA VERİP  YATIRIMCIYI FAKİRLEŞTİRİP BİRİLERİNİ ZENGİNLEŞTİRİP BİR BAŞKA KASAYI DOLDURACAĞINIZA.. CEZA PARALARINI O GÜNKİ HİSSEDEKİ YATIRIMCIALRA PAY EDİN SATMAYIP DURANLARA... HA AYRICA YASALARI ADAM GİBİ YAPIN %60 ten %15 ye düşene dek hisse satılıyor kIsa sürede ammA SATIŞ ÖNCESİ VE SATIŞ SÜRESİ HAKKINDA VE SATIŞTA SABİTLENECEK HİSSE DEĞERİ HAKKINDA FİRMALARIN V.S.  bilgilendirme zahmetleri yok sanki firmaların v.s. oy oy yüklenin yatılımcıya bakim ne olacak.. ytd

  • BORSACI 27 Aralık 2018 20:48

    BİLDİGİM KADARIYLA DAHA ÖNCEDEN SATIŞ YAPACAGINI BİLDİRMEK ZORUNDA AMA BU GÜN İHLAS GAZETEDE YÜKLÜ SATIŞ OLDU İNCELERSENİZ  BİLGİLEMİŞ OLURUZ .

  • KILIÇ27 Aralık 2018 20:44

    İHLAS GAZETE HİSSESİNDE YÜKLÜ SATIŞ YAPILDI ACABA İHLAS GAZETE,DEKİ BU SATIŞIDA İNCEMENİZ MÜMKÜNMÜ.