E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan o işlemlere idari para cezası---

SPK'dan o işlemlere idari para cezası

SPK'dan o işlemlere idari para cezası
27 Kasım 2017 - 18:52 borsagundem.com

SPK, Ege Endüstri ve Ticaret pay piyasasında yapılan ve bildirim sınırlarını aştığı halde herhangi bir açıklama yapılmayan alım-satım işlemleri hakkında idari para cezası uygulanmasına karar verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda bir kişi ve şirket hakkında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK haftalık bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre, Ege Endüstri pay piyasasında gerçekleştirilen ve bildirim sınırlarını aşan alım ve/veya satış işlemlerine ilişkin açıklama yapılmaması sebebiyle İlhan Feyzi Gürel 74.016 TL, Gürel Tarım Ürünleri Dış Ticaret ve Sanayi ise 81.141 TL idari para cezasına çarptırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hahoğlu28 Kasım 2017 12:03

    cingöz kardeşim haklısın. Ama burası Türkiye, kimse işini doğru yapıp para kazanamaz, devlet bile böyle

  • cingöz27 Kasım 2017 20:57

    borsanın ve mkk nın teknik altyapısı hangi yatırımcının işlem bildirimi yapması gerektiğini tespit edip T+2den önce açıklamaya müsait değil mi? İş işten geçtikten sonra ceza versen ne olur?