E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan Kervansaray'a alacak uyarısı---

SPK'dan Kervansaray'a alacak uyarısı

SPK'dan Kervansaray'a alacak uyarısı
15 Ekim 2015 - 20:49 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde Kervansaray'ın alacaklı olduğu kişiler ve şirketler hakkında Kurul bir takım uyarılarda bulundu

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Kervansaray Yatırım Holding şirketinin alacaklı olduğu kişi ve şirketlere ilişkin Kurul açıklama yaptı. 
Kurul'un açıklamasına göre, şirketin alacaklı olduğu Selim SAYILGAN, Ertan SAYILGAN, Burçak SAYILGAN, Zeynep TÜMER, Çetin TÜMER, Vakar Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve Akayteks Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin yapacağı ödemeye ilişkin planın Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanması, yukarda adı geçen kişi ve şirketler için vade farkı/adat tahakkuku dışında her ne ad altında olursa yeni borç verilmemesi ve alacak tutarını artırıcı işlem tesis edilmemesi, söz konusu alacakların teminat altına alınmasını teminen tahsilat planında bahse konu edilen gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin en geç 31.12.2015 tarihi itibarıyla imzalanması kararını SPK aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,18
En Yüksek: 2,12
En Düşük: 1,99
Değişim 1,87 %
FK: 0,00
PD / DD: -1,15
İşlem Hacmi 2.366.352
Toplam Adet: 1.173.104
Ağırlıklı Ort.: 2,18
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayla16 Ekim 2015 01:36

    Borsanın en yüz karası! Bugüne kadar onlarca dümen dolapla sadece yatırımcı söğüşleme operasyonlarındaki! Şirket birleştirme de en son vurgunları! Kimse ortak olarak kalmak istemiyor bunlarla! Devletin makul zorunlu pay alımı fiyatıyla yatırımcıları bu zorunlu soyguncu ortaklıktan çıkarması şansı vermelidir! Sonra gidip şirketi yeniden istedikleri yeni batık şirketle birleştirsinler!

  • Bww0615 Ekim 2015 22:48

    Eninde sonunda SPK bu çağrıyı yaptıracak...kaçışları yok...kimse kusura bakmasınnn.

  • Broker15 Ekim 2015 22:38

    Borsadaki bugüne kadar yatırımcı soymak için her onlarca alavere dalavere tezgahın döndüğü bir hisse. Özel güçlü bir el tarafımdan korunmasalar bu kadar hile hurda piyasayı sönürme malı götürme operasyonu yapamazlardı bugüne kadar! Bu borsanın kuruluş amacı sorgulanmalı.

  • Engineer15 Ekim 2015 22:16

    Bu kadar iğrenç kirli kötü niyetli olduğu çok açık seçik olan borsa rezaleti işlemelere nasıl izin veriliyor! Bu nasıl borsa? bu nasıl devlet? Ozaman yönetim gücünü kullanan bütün kötü niyetli patronlara aynı olanaklar tanınsın herkes yatırımcıyı istediği gibi soysun! Tiksindik bu borsadan!

  • Nuri Cem 15 Ekim 2015 21:07

    Borsa gündem bir kervan dosyası aç bak altından ne pis işler çıkar..