E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan bir kişi hakkında suç duyurusu ve işlem yasağı---

SPK'dan bir kişi hakkında suç duyurusu ve işlem yasağı

SPK'dan bir kişi hakkında suç duyurusu ve işlem yasağı
18 Ekim 2018 - 22:37 borsagundem.com

SPK, RODRG hisselerindeki piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemler sebebiyle Ufuk Süsoy hakkında suç duyurusunda bulundu. Kurul ayrıca Süsoy'a 2 yıl süreli işlem yasağı getirdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret (RODRG) paylarında yürütülen inceleme sonucunda bir kişi hakkında suç duyurusu ve işlem yasağı kararı aldı.

SPK haftalık bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre, RODRG hisselerinde gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunan Ufuk Süsoy hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Kurul Süsoy hakkında ayrıca, 2 yıl süreyle borsalarda geçici işlem yapma yasağı getirildiğini duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ19 Ekim 2018 07:36

    BORSAYA GÜVEN GETİRECEK ADIMLAR ATILMALI HER SERMAYE ARTIŞILARINA İZİN VERİLMEMELİ SERMAYE ARTIŞI DEMEK YASAL SOYGUN DEMEK YATIRIMCIYA KAÇ DEMEK AÇIKÇASI SPK DA KENDİNİ SORGULAMALI BELKİDE SUÇ İŞLİYOR.

  • Olgun19 Ekim 2018 00:54

    Way be adam 5 yıl önce rodrg yapmış , 5 yıl sonra yasak yedi . Cosmo burçe rodrg maşallah kim ki bu ? Mecnur un kayınçosu çıktı

  • eko18 Ekim 2018 23:33

    BU NE YAHU KUMARHANEYE CEVIRDILER BORSAYI

  • Selçuk Çatlar18 Ekim 2018 22:48

    Kel Spek de zamanında çok pazarladı Ona üç beş patlatın cezayı