E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan Bilgi Bağımsız Denetim'e para cezası---

SPK'dan Bilgi Bağımsız Denetim'e para cezası

SPK'dan Bilgi Bağımsız Denetim'e para cezası
26 Eylül 2019 - 19:12 borsagundem.com

SPK, standartlara aykırı değerleme raporu hazırladığı belirlenen Bilgi Bağımsız Denetim'e para cezası kesti

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Bilgi Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik hakkında yürütülen incelemeler sonucunda şirkete idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, Uluslararası Değerleme Standartlarına aykırı değerleme raporu hazırladığı tespit edilen şirket, 308 bin 408 lira idari para cezasına çarptırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Z raporu27 Eylül 2019 08:26

    İş dünyası ve iş mekanizmalarında insanların ahlakı vicdanı hiç kalmadı. Denetim mekanizmalarının bir ayağı olan denetim şirketleri bile para verip istediğin raporu çıkarıyorsa vs. Kim kimi öperse.. Tavır tavır doğurur. İnsanoğlu yapılanın her daim etkisindedir. Sizden sonra birileri çıkar evlatlarınıza sizin yaşlı halinizi öper.

  • Mahallenin Delisi26 Eylül 2019 20:30

    Değerleme 4 yönteme göre yapılıyor. Varsayımlar ve yöntemlere verilen ağırlığa göre 2*2=4 değil müşterinin neye ihtiyacı varsa o sonuç çıkarıyor. Yani tamamen subjektif...Zaten bu güne kadar hep bu değerleme raporları ile şirketlerin içi boşaltıldı. Birileri üzerinden arsa/tarlaya meyve ağaçları dikiliyor gb. sonra ederinin 5 misline halka açık şirket alıyor. Ya da şu kadar maden rezervi var ederi şişir babam şişir...SİZ SİZ OLUN YEMEYİN BÖYLE DEĞERLEME RAPORLARINI...