E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan Anel Telekom'da 2 kişi hakkında suç duyurusu---

SPK'dan Anel Telekom'da 2 kişi hakkında suç duyurusu

SPK'dan Anel Telekom'da 2 kişi hakkında suç duyurusu
12 Aralık 2019 - 20:07 borsagundem.com

SPK, Anel Telekom'a ilişkin istenen bilgi ve belgeleri vermediği gerekçesiyle Memet ve Refiye Yazıcı hakkında suç duyurusunda bulundu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Anel Telekomünikasyon (ANELT) hisselerinde gerçekleştirilen işlemlere ilişkin yürütülen incelemesini tamamladı.

Konuyla ilgili SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, Kurul tarafından görevlendirilenlerce istenen bilgi ve belgelerin istenen şekliyle verilmemesi sebebiyle Memet Yazıcı ve Refiye Yazıcı hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali22 Aralık 2019 14:14

    Anel yapıyı yutma operasyonu %7.5 devriyle başladı.Rıdvan ve ekibi hızla planlarına devam etmekte.anelyapi nin hisselerini anelelektrige satması da işin sonu anlamına geliyor.Adamı durdurabilen yok.Bütün suç unsurları ortada.spk ceza kesmekten başka birşey yapamıyor. Bakalım yapıyı elektrik ile birleştirme isterse yatırımcının ipini çekecek onay verilecek mi?Borsa gundem geniş bir haber ile Rıdvan Çelikel in ve yanindakilerin uzun süreli anelt yapıyı yutma operasyonunu %7.5 ile başlayan ve sonraki gelişmelerle ortaya koyup saglam bir haber daha oluşturmanız iyi olacaktır. Yatırımcıya desteklerinizin devamını tekrar görmek bizi mutlu edecektir.

  • Ali16 Aralık 2019 19:49

    Yalnız suçluları cezalandırmak yeterli değil maduriyetlerde giderilmeli. Tepelerine binin yıllar önce borç azalmamis bina degerlenmemisken ayrılma hakkı 3 tl üstündeydi anelt 2 tl ustundeyken anele 1 tl civarindaydi yani 1 anelt 2 anele almalı

  • Glryh 13 Aralık 2019 01:38

    Bi el atın

  • fafa12 Aralık 2019 22:05

    Bu Rıdvan denen Allah'ın cezası sahtekarlıkla Anel T'yi ele geçirdi bir yığın insanın malına el koydu.Umarım belasını bulur.

  • Yusuf Yıldız..12 Aralık 2019 21:05

    Capital ele verdi kendini onlarda bı taşeronuz diyecek.ridvan içeri girer yada o işlemin 10kati şahsi ceza yer..

  • Eren 12 Aralık 2019 20:14

    Yaf Anelt ile Anele adil oranda hisse ihracıyla birleştirseler bu kadar gürültüye gerek yok