E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK’dan Aktif Bank’a transfer: Tevfik Kınık’ın yerine Atilla Yanpar geliyor---

SPK’dan Aktif Bank’a transfer: Tevfik Kınık’ın yerine Atilla Yanpar geliyor

SPK’dan Aktif Bank’a transfer: Tevfik Kınık’ın yerine Atilla Yanpar geliyor
22 Mayıs 2019 - 18:46 borsagundem.com

Demirören Holding CEO’su olarak göreve başlaması beklenen Tevfik Kınık’ın yerine SPK’dan Atilla Yanpar’ın geleceği söyleniyor

BORSAGUNDEM.COM-KULİS HABER

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Aktif Bank’a yeni bir transfer daha gerçekleşiyor. Demirören Holding CEO’su görevine getirileceği söylenen Aktifbank Kredi Analitik ve Sermaye Piyasaları Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Kınık’ın yerine Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklar Finansman Dairesi Başkanı Atilla Yanpar’ın getirileceği iddia ediliyor. Borsagundem.com’un gündeme taşıdığı transfer haberleriyle ilgili şu ana kadar kurumlar cephesinden bir açıklama yapılmadı.

2016 yılında Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Aktif Bank’a geçen Tevfik Kınık’ın giderken yerine SPK’dan bir isimi getirdiği dile getiriliyor.

TEVFİK KINIK’IN GÖREVİNİ ÜSTLENECEK

2005 yılında SPK’ya uzman olarak başlayan Atilla Yanpar’ın, bankada Tevfik Kınık’ın görevi olan Kredi Analitik ve Sermaye Piyasaları Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüteceği belirtiliyor.

Borsagundem.com ailesi olarak Tevfik Kınık ve Atilla Yanpar’a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Tevfik Kınık Demirören Holding CEO’su oluyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)