E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 7 kişi hakkında suç duyurusu---

SPK'dan 7 kişi hakkında suç duyurusu

SPK'dan 7 kişi hakkında suç duyurusu
10 Ocak 2019 - 20:44 borsagundem.com

SPK, izinsiz sermaye piyasası faaliyeti gerçekleştirdiği tespit edilen 7 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bazı şahısların izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunduğu yönündeki iddiaları incelenmesi sonucu 7 kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı alındığını duyurdu.

SPK haftalık bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre, Kurul'dan izin almaksızın kaldıraçlı alım satım işlemlerine aracılık faaliyetinde bulundukları tespit edilen Hayrettin Akıntı, Semih Arık, Rıdvan Sarı, Recep Anık, Emre Özal, Erol Çelen ve Tülçin Karacan hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dd11 Ocak 2019 20:08

    BORSA ÜÇKAĞITÇILARİN ELİNE KALDI. HERGÜN BAŞKA HİSSEYE GİRİP HEDEF ŞAŞIRIYORLAR.

  • Nihat yeşil11 Ocak 2019 15:11

    Adamlar yüklü para kaldırıyorlar gelen cezalar yüzbin tl komik bir rakam kanun çıkarılsın manipülasyon yapanların tüm mal varlıklarına el konulsun ve ertelenmemek üzere en az 5 yıl hapis cezası getirilsin bakalım bir daha manipülasyon yapan çıkar mı

  • TRENe bakıyorum11 Ocak 2019 09:07

    İHLHM de yapılan soyguna bir bakın.DZGYO da yapılan soyguna bir bakın.Sabah şirket alıp tavan yapıyor,ikinci gin yüzde kırk karla dibe kadar satıyor.IHLGM numaradan bir bedelli açıklıyor ardından kimse almasın yukardan vereyim bedewlli bende kalsın diye dibe kadar yüzde 40 indiriyor.

  • Aylin tütkmen10 Ocak 2019 22:58

    SPK habire ceza kesiyorsun kasan dolu..bizde sana ceza kestik ama ödemiyorsun..tüm forex soygununa göz yuman Spk bizi açlığın eşiğine getiren firmalara ceza kesti ama ya biz ne olacağız!

  • İstanbul lu10 Ocak 2019 21:06

    Küçük yatırımcı her taraftan darbe yiyor, tahtada oynanan soygunlar , patronların çevirdiği dümenler, halka arzda şişirilmiş fiyatlar. Spk film izler gibi izliyor. Acaba insanlar borsaya niye gelmez? Bu soruyu kendinize sorun bakalım