E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 6 isim hakkında işlem yasağı---

SPK'dan 6 isim hakkında işlem yasağı

SPK'dan 6 isim hakkında işlem yasağı
19 Kasım 2019 - 07:38 borsagundem.com

SPK, MEPET hisselerindeki işlemleri nedeniyle 6 isme borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret (MEPET) pay piyasasında 31 Ekim 2019 ile 13 Kasım 2019 döneminde meydana gelen fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle yürütülen inceleme neticesinde 6 kişiye işlem yasağı getirdi.

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını teminen, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/1 ve 6/1 maddeleri uyarınca; Cemil Ocakoğlu, Abdullah Ercan, Uğur Öztürk, Enis Ocakoğlu, Tolga Ercan ve Baybora Ercan isimli kişilere 19 Kasım 2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zubi19 Kasım 2019 23:22

    Her yer spekt kaynıyor, şirketler spektlerle işbiriliği yapıp hisse iteliyor. Yeşil , ışık grup , ihlas gibi hisseler zaten kendi spekt firmalarını kurmuş işi büyütmüş artık.

  • UĞUR19 Kasım 2019 11:37

    Borsa sığ olursa yassaklar bitmez.,,bedelsiz sermaye artırımı şart olmalı ki borsa derinleşsin.