E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 4 foreks sitesine suç duyurusu---

SPK'dan 4 foreks sitesine suç duyurusu

SPK'dan 4 foreks sitesine suç duyurusu
01 Ekim 2013 - 21:57 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde, kuruldan izin almadan faaliyette bulunan foreks sitelerine suç duyurusu yapıldı

SPK Haftalık Bülteni'ne göre, dört foreks sitesine suç duyurusu yapıldı. Kurulun aldığı kararlara göre http://www.hedefonline-forex.com, www.opteck.com, www.hedefoption.com ve www.24option.com internet sitelerinde yürütülen faaliyetlere ilişkin olarak 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda izin alınmaksızın sermaye piyasası faaliyeti gerçekleştirilmesi nedeniyle dört internet sitesine suç duyurusunda bulunuldu.
Bunun yanı sıra Hüseyin KIRÇILTEPELİ adlı şahıs için SPK, kuruldan izin almadan sermaye piyasası faaliyeti gerçekleştirmesi nedeniyle suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Soner Kaya26 Ekim 2014 11:00

    Aşağıda Sedat POLAT adlı şahsın adımı da kullanarak yapmış olduğu suçlama tamamen asılsızdır.Kendisi kredi kartlarını kullanarak çeşitli şirketlerde açmış olduğu hesaplarda işlemler yaparak kaybettiği miktarları banka itirazı yaparak geri almaya çalışan bu sebeple kredi kartı yasaklısı olmuş

  • gökhan tanyel23 Ocak 2014 11:14

    İflasmı ettiler

  • sedat polat06 Ekim 2013 22:00

    Ben de ioption.com adlı siteye savcılığa suç duyurusunda bulundum,daha sonrada ifademi savcı beye verdim.Şirketin adresini savcılık bile bulamadı,bankadan şirkete ait adres bilgilerini istemiş.Ben den parayı banka aracılığıyla çarptıkları için,bankaya harcama itirazın da bulundum,bunu duyan şirketin sözde İSTANBUL masasındaki SONER KAYA adlı şahıs tarafından akla fikre gelmeyen tehditler aldım,o bıraktı,sözde şirketin avukatı METİN adlı şahıs başladı ve yirmi gün sürdü.Şimdi bankanın vereceği kararı bekliyorum,inşallah benim yaptığım bu hatayı onlar telafi eder ve beni şu an içerisin de bulunduğum bu zor durum dan kurtarırlar.Bu konuda bana yardımcı olacak abilerimden [email protected] adresine mail atmalarını rica ediyorum.