E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaO hissedeki dolandırıcılık işlemleri SPK'ya takıldı---

O hissedeki dolandırıcılık işlemleri SPK'ya takıldı

O hissedeki dolandırıcılık işlemleri SPK'ya takıldı
27 Kasım 2017 - 19:06 borsagundem.com

SPK, BRKSN pay piyasasında gerçekleştirdikleri piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemler sebebiyle iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu ve söz konusu kişilere işlem yasağı getirdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), BRKSN pay piyasasında gerçekleştirdikleri işlemler sebebiyle iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Kurul ayrıca, söz konusu şahıslar hakkında borsalarda 2 yıl geçici işlem yapma yasağı uygulanmasına da karar verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre Kurul, Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. (BRKSN) pay piyasasında gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunduğu belirlenen Tayfur Görgen ve Mehmet Sabit Eren hakkında suç duyurusunda bulundu. Görgen ve Eren hakkında ayrıca, 2 yıl boyunca borsalarda işlem yapma yasağı da uygulanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haber ulaşmış27 Kasım 2017 23:47

    Adam son hamlesinide bugun yaptı yuzde 10 çıkarıp aşağı verdi

  • küçk yatırımcı27 Kasım 2017 22:40

    Mehmet sabit Eren denilen şahıs hasta ve durumu çok kötü diye duymuştum demek ki palazlandı gene eskomdan yediğikazıkları berkosandan çıkarmaya çalışıyormuş ama plan tutmadı gene enselendi yenilen pehlivan güreşe doymazmış denilecek başka şey yok.

  • dhdfhdf27 Kasım 2017 21:39

    mıgrosta san kı farklı bısey var