E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK'da son giden isim Tevfik Kınık---

SPK'da son giden isim Tevfik Kınık

SPK'da son giden isim Tevfik Kınık
22 Eylül 2016 - 07:41 borsagundem.com

Yeni Kurul üyelerinin atanması beklenirken SPK'dan ayrılanlar listesine Kurul Başkan Yardımcısı Tevfik Kınık da eklendi.

BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL HABER

Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK) dün önemli bir ayrılık daha yaşandı. Borsagundem.com'a ulaşan bilgilere göre Başkan Yardımcısı Tevfik Kınık, istifa ederek Kurul ile olan bağını kopardı.
Ankara kulislerinde konuşulanlara göre bir yılı aşkın süredir özel sektöre geçmek isteyen Kınık, Aktif Bank'a Genel Müdür Yardımcısı olarak geçiyor.
Önceki Kurul’da Kurumsal Yatırımcılar Daire Başkanı görevini yürüten Tevfik Kınık, 2013 yılında Kurul Başkan Yardımcılığı’na getirilmişti.
1977 Bingöl doğumlu olan Kınık, SPK'ya 1999 yılında Uzman Yardımcısı olarak başlamıştı.Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Kınık, yüksek lisansını Harvard Universitesi'nde yaptı. Borsagundem.com olarak Tevfik Kınık'a yeni görevinde başarılar dileriz.

SPK’ya 4 yeni üye atanıyor

SPK'da iki kurul üyesi görevden alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih demir22 Eylül 2016 14:37

    bi tanede sarkuysanda var bağımsız üye ..riskler uzmanıymış.öngörüleri sayesişnde sarkuysan kısa vadelerde uçtu borçlar 520 milyonu aştı..şirket değeri 120 milyon dolar..özkaynak erimesi başlamış..bizim risk uzmanıda bi bankaya müdür olmuş.nassıl başarrı ama..

  • melih demir22 Eylül 2016 10:59

    spk son birkaç yıldır çıkardığı kör havuzlu canlı erişim yassaklı sistemi getiren bu arkadaşlar iş bitti görevlerini yaptı ..millet iyi soyuldu sayelerinder...şimdi gittiği bankaya uğramam bile..

  • osman22 Eylül 2016 08:45

    Daha ne kadar beklicez yeni üyelerin atanmasını. Kaç hafta oldu yazıktır.