E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK, Park Elektrik hisselerine 6 ay süreyle tedbir getirdi---

SPK, Park Elektrik hisselerine 6 ay süreyle tedbir getirdi

SPK, Park Elektrik hisselerine 6 ay süreyle tedbir getirdi
21 Ekim 2019 - 19:08 borsagundem.com

SPK, PRKME hisselerinde 6 ay süreyle açığa satış işlemleri ile kredili işlemlerin yasaklanmasına ve brüt takas tedbiri uygulanmasına karar verdi. Kurul ayrıca, hissede işlem yapan 3 kişiye de işlem yasağı getirdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Park Elektrik Madencilik (PRKME) nezdinde yürütülen incelemeler sonucunda, şirketin hisselerine 6 aylık tedbir ve hissede işlem yapan 3 kişiye işlem yasağı uygulanmasına karar verildiğini açıkladı.

SPK bülteninde yer alan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kanunu'nun Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin ilgili maddeleri uyarınca, PRKME pay piyasasında 6 ay süre ile açığa satış işlemleri ile kredili işlemlerin yasaklanmasına ve brüt takas tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Bültende ayrıca, söz konusu hissede usulsüz işlem yaptığı tespit edilen Özgür Ölmez, Süleyman Akkaya ve Osman Erkoç'a 22 Ekim 2019 tarihli işlemlerden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verildiği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 0,00
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 63.847.460
Toplam Adet: 2.543.814
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)