E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK Invest-AZ'ye yine ceza verdi---

SPK Invest-AZ'ye yine ceza verdi

SPK Invest-AZ'ye yine ceza verdi
30 Mayıs 2019 - 19:27 borsagundem.com

SPK daha önce bir çok kez ceza kestiği Invest-AZ'ye, tespit edilen yeni bir usulsüzlük nedeniyle 185 bin 766 lira para cezası verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yürütülen incelemeler sonucunda hakkında çok sayıda işlem yaptığı Invest-AZ Yatırım Menkul Değerler'e yeni bir ceza kesti.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, üç ay içerisinde iki defadan daha fazla bildirim limiti üzerinde nakit ve/veya özkaynak tamamlama yükümlülüğünü yerine getirmeyen müşteriler hakkında borsaya bildirim yapmadığı tespit edilen Invest-AZ 185 bin 766 lira idari para cezasına çarptırıldı.

SPK, İnvestAZ Yatırım Menkul Değerler'deki usulsüzlükleri ortaya çıkardı

SPK'dan İnvest AZ Yatırım Menkul Değerler'e para cezası

SPK'dan Invest-AZ'ye ceza

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET DURSUN ER08 Ağustos 2019 20:29

    Çok iyi olmuş ama yetmez. FX işlemlerinde slipaj uyguladıkları için (gerçek fiyat yerine yatırımcı için dezavantajlı fiyattan fx işleminin açılmasına sebep oldukları ve bunu fx pozisyonu kapanırken de yaptıkları için) başka cezaların da kesilmesi, hatta ilave olarak da kapatılması gerekir.

  • anadol31 Mayıs 2019 08:39

    Invest-AZ a dikkat edin. Hissenizde bu varsa çok az bir kârla kaçmaya çalışır. Ordan başka bir senede geçerler, aynı hareketi yaparlar. Bir tavuğun gün boyunca çöplüklerde yayılması gibi...