E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK, Global Yatırım Holding'in 3 şirketle birleşmesine onay verdi---

SPK, Global Yatırım Holding'in 3 şirketle birleşmesine onay verdi

SPK, Global Yatırım Holding'in 3 şirketle birleşmesine onay verdi
02 Ocak 2020 - 19:29 borsagundem.com

SPK, Global Yatırım Holding'in Global Enerji Hizmetleri ve İşletmeciliği, Galata Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret ve Ege Global Madencilik Sanayi ile gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usuldeki birleşme işlemine onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), halka açık Global Yatırım Holding'in (GLYHO) sermayesinin ve oy haklarının tamamına sahip olduğu, hisseleri borsada işlem görmeyen 3 şirket ile gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine onay verildiğini açıkladı.

SPK tarafından yayınlanan haftalık bültende karara ilişkin, "Global Yatırım Holding A.Ş.’nin, sermayesinin ve oy hakkı veren paylarının %100’üne sahip olduğu, halka açık olmayan Global Enerji Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Galata Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Ege Global Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ni devralması suretiyle gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebi olumlu karşılanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 12,50
En Yüksek: 12,80
En Düşük: 12,38
Değişim -0,79 %
FK: 5,64
PD / DD: 1,77
İşlem Hacmi 136.764.361
Toplam Adet: 10.824.452
Ağırlıklı Ort.: 12,65
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)