E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK Daire Başkanlıkları'na yeni atamalar---

SPK Daire Başkanlıkları'na yeni atamalar

SPK Daire Başkanlıkları'na yeni atamalar
25 Mart 2021 - 19:28 borsagundem.com

SPK'da Kurul Başkan Yardımcıları görev bölüşümü belirlenirken ve Daire Başkanlıkları'na ilişkin yeni görevlendirmeler yapıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK) Kurul Başkan Yardımcıları görev bölüşümü belirlenirken ve Daire Başkanlıkları'na ilişkin yeni görevlendirmeler yapıldı.

BAŞKAN YARDIMCILARININ GÖREV DAĞILIMI

Bilgi İşlem, İstatistik ve Enformasyon Dairesi Başkanlığı ile Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Ömer Gönül'e, Aracılık Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı ile Piyasa Gözetim ve Denetim Dairesi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Ali İhsan Güngör'e, Denetleme Dairesi Başkanlığı ile Muhasebe Standartları Dairesi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Akyüz'e, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı ile Kurumsal Yatırımcılar Dairesi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Uğur Yaylaönü'ne, Ortaklıklar Finansmanı Daire Başkanlığı'na ek olarak Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ile Araştırma Dairesi Başkanlığı, Başkan Yardımcısı Ali Erdurmuş'a bağlandı.

DAİRE BAŞKANLARI BELİRLENDİ, SADECE TEK BİR KOLTUK BOŞ KALDI

Sadece tek bir koltuğun boş kaldığı Daire Başkanlıklarında yapılan görevlendirmeler ise şu şekilde:

Aracılık Falliyetleri Dairesi Başkanlığı'na Erman Çete, Araştırma Dairesi Başkanlığı'na Alaattin Ecer, Bilgi İşlem, İstatistik ve Enformasyon Dairesi Başkanlığı'na Yalçın Ay, Denetleme Dairesi Başkanlığına Beyamil Öztürk, Hukuk İşleri Dairesi Başkanlığı'na Yusuf Ziyaeddin Sönmez, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı'na Gürkan Küçükgüngör, Kurumsal Yatırımcılar Dairesi Başkanlığı'na Onur Atilla, Muhasebe Standartları Dairesi Başkanlığı'na Kürşat Sait Babuçcu, Ortaklıklar Finansmanı Dairesi Başkanlığı'na Nizamettin Uçak, Piyasa Gözetim ve Denetim Dairesi Başkanlığı'na Ender Kurtulan, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na da Emrullah Furkan Gün getirildi.

Görevlendirmeler sonrası, Daire Başkanlıkları'nda tek boş kalan koltuk ise Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı oldu.

Duyuruda ayrıca, Hukuk İşleri Dairesi Başkanlığı'nın doğrudan Kurul Başkanlığı'na bağlı olarak çalışacağı ifade edilirken, Kurul Başkan Yardımcısı İbrahim Ömer Gönül'ün Başkanlık Özel Kalemi ve Kurul Özel Bürosu'nun koordinasyonundan sorumlu olacağı kaydedildi.

SPK Başkakanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu imzasıyla yayımlanan açıklama şu şekilde:

SPK, 3 şirketin halka arzına onay verdi

SPK, Sönmez Filament hissesinde 8 kişiyi yakaladı

YAPRK hisselerine tek fiyat tedbiri getirildi

Saray Matbaacılık, %140'lık bedelli için SPK'ya başvuracak

Selçuk Gıda hisseleri, YİP'ten Alt Pazar'a alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.