E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK Başkanı Ertaş: 55 şirket kendi hissesini aldı---

SPK Başkanı Ertaş: 55 şirket kendi hissesini aldı

SPK Başkanı Ertaş: 55 şirket kendi hissesini aldı
19 Ağustos 2016 - 11:09 borsagundem.com

SPK Başkanı Ertaş, darbe girişiminden sonra şirketlere kendi hisselerini almaları konusunda kolaylık sağladıklarını ve bundan 55 şirketin faydalandığını söyledi

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, yaptığı açıklamada, 22 Temmuz'dan bu yana piyasaların normal işleyişine döndüğünü ve bu tarihten itibaren ilave bir tedbir alma ihtiyacı duymadıklarını belirterek, "Piyasaları yakından izlemeye devam ediyoruz. Herhangi bir kanunsuz işlem tespit edersek gereğini yaparız." dedi.

Ertaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Bu süreçte gerek yerli gerekse yabancı basında çok olumlu karşılanan şirketlerimize kendi hisselerini alma konusunda kolaylık sağlayan kararımızı aldık. 55 şirketimiz bu kararımızdan yararlandı, alımlar yaptı, yapmaya devam ediyor." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • canikli20 Ağustos 2016 09:09

    thy da yaptı mı geri alım

  • kalem19 Ağustos 2016 21:28

    ARENA bilgisayarın satışındaki iddiaların araştırılmasını ve Redingtonun mahkeme kararına uyarak çağrı yapmasını istiyoruz.

  • kripto19 Ağustos 2016 12:57

    cok iyi yoldasınız bu şekilde hic renginizi belli etmeyin

  • FATİH İSLAMBUL19 Ağustos 2016 12:44

    SAMATI ARAŞTIRIN HİSSE ALMIŞMI SATMIŞMI SAHTEKARLAR ALACAĞIZ DİYE AÇIKLAMA YAPTI ÜSTELİK HİSSE DEĞER KAYBEDİYOR .BUNLAR S.P.K.YI BIRAK .ŞEYTANI BİLE ALDATIR.

  • çetin ganioglu19 Ağustos 2016 12:06

    şirket pay geri alımına uymayan akenerjiyi şiddetle kınıyorum şirket 2002 yılından beri tl bazında ayni fiat.şirket bitmez tükenmez aile kavgası yüzünden 15 yıldır pirim yapmıyor.sayın spk başkanı lütfen bu şirketi uyarın hem turk ekonomisine hemde yatırımcıya büyük zarar veriyor şirketi müfettişler kanalı ile denetleyin ve yönetime kayyum atayın

  • PEGASUS19 Ağustos 2016 11:16

    Pegasus Ali SAMANCI bırak almayı satmak için 15 milyon lot kote ettirdi.