E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK’dan Ali Kemal Tümer ve Mert Eren'e ceza---

SPK’dan Ali Kemal Tümer ve Mert Eren'e ceza

SPK’dan Ali Kemal Tümer ve Mert Eren'e ceza
10 Ocak 2019 - 20:21 borsagundem.com

SPK, Ar Tarım hisselerindeki usulsüz işlemleri nedeniyle Ali Kemal Tümer ve Mert Eren'e toplamda 156 bin 849 lira para cezası uygulanmasına karar verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK),  Ar Tarım Organik Gıda (ARTOG) hisselerinde yürütülen incelemeler sonucunda Ali Kemal Tümer ve Mert Eren'e para cezası kesti.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, ARTOG payına ilişkin olarak yalan, yanlış veya yanıltıcı özel durum açıklaması yapılması öncesinde ve/veya sonrasında ARTOG pay piyasasında işlem gerçekleştirdikleri tespit edilen Ali Kemal Tümer'e 134 bin 442 lira, Mert Eren'e ise 22 bin 407 lira olmak üzere toplamda 156 bin 849 lira idari para cezası uygulanacak.

Ar Tarım hisselerinde daha önce de yakalanmışlardı

Piyasaların ünlü dolandırıcısı Ayhan Öztürk'le ilişkileri bulunan Ali Kemal Tümer ve Mert Eren, Kurul tarafından daha önce de Ar Tarım hisselerinde yakalanmışlar ve haklarında para cezası kararı verilmişti.

Tümer Tarım ve Mert Eren'e Ar Tarım cezası

‘Kaçak’ Ayhan Öztürk nerede saklanıyor

Ali Kemal Tümer’e 'dolandırıcılık' suçlaması

Ayhan Öztürk ve Ali Kemal Tümer'e suç duyurusu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet10 Ocak 2019 22:23

    Açılma durumu var mı

  • Deniz10 Ocak 2019 21:39

    Dünya kadar zararımız ne olacak

  • Burak10 Ocak 2019 21:16

    Hep piyonlara ceza kesen SPK artog şirketinin arsaları cukka eden Şeyhmuz Arslanı bir türlü görmüyor neden acaba.

  • Kamil10 Ocak 2019 20:50

    Arkadaş , yeter ya. Para cezası vermekle , geçici işlem yasağı getirmekle önünü alamıyorsunuz bunların. Daha etkili , caydırıcı cezanız yok mu. Hem sonra bu para cezalarını tahsil edebiliyormusunuz , yoksa lafta veya kağıt üzerinde mi kalıyor. Mağdur olanların hakları ne oluyor , zararlarını giderebiliyormusunuz.