E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK 56 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlattı---

SPK 56 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlattı

SPK 56 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlattı
27 Ocak 2022 - 19:19 borsagundem.com

SPK'nın, izinsiz foreks işlemi yaptığı tespit edilen 56 internet sitesi hakkında erişim engeli kararı aldığı duyuruldu

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) internet üzerinden izinsiz foreks işlemi gerçekleştiren internet siteleriyle mücadelesi sürüyor.

SPK, yürütülen incelemeler sonucunda izinsiz foreks işlemi gerçekleştiren 56 internet sitesi hakkında erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Kurul'un açıklamasında "Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen ve adresleri verilen internet sitelerine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu’nun 99’uncu maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca gerekli hukuki işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir" denildi.

SPK'nın haftalık bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre Kurul'un izinsiz işlem gerçekleştirdiği tespit ettiği ve işlem başlattığı siteler şu şekilde:

SPK, Panelsan'ın halka arz başvurusunu onayladı

BİST volatil seyreden 5 hisseyi VBTS kapsamına aldı

BİST'ten bir hisse ve bir yatırımcı hakkında önleyici tedbir kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Benim Msj28 Ocak 2022 00:04

    Çoğu alan adının sonunda rakam var. Alan adı her bloklandığında 147 148 149 diye çalışmaya devam ediyor. İşin ilginç tarafı kişisel verileri nasıl ele geçiriyorlar bilmiyorum. ordu gibi insanların telefonlarına bıkmadan usanmadan sürekli arıyorlar.