E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSpekülatif fiyat artışları için önemli adım---

Spekülatif fiyat artışları için önemli adım

Spekülatif fiyat artışları için önemli adım
01 Şubat 2023 - 00:28 borsagundem.com

Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantısında önemli kararlar alındı. Komite spekülatif fiyat artışlarının engellenmesine yönelik çalışmaların arttırılmasına karar verdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Nureddin Nebati'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantısına Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai01 Şubat 2023 02:08

    HFA Haksız fiyat artışı uygulamasını telefona indir çalışmıyor, edevlete gir dene meşgul diyor sistem. 2 ayda cihaz fiyatı 3 katına çıkmış şikayet edilecek yer yok. Satış açıklaması yanlış anlatılan ve gönderilen ürün farklı satıcılar cayma hakkının kaldırılmasıyla beraber iyice zıvanadan çıkmış milleti ayakta dolandırıyor durduran yok. Adam akıllı çalışan ve şikayetlere hızlıca reaksiyon veren bir sistem yapın, göstermelik değil.