E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarS&P not indirdi---

S&P not indirdi

S&P not indirdi
21 Haziran 2013 - 07:51 borsagundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, bazı bankaların kredi notlarını aşağı çekti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors, Fransız bankalarının kredi notlarına ilişkin çeşitli adımlar attı. Fransız bankacılık sektörünün artan sektör riski ile karşı karşıya olduğunu belirten S&P, bu risklerin yavaşyan ekonomininin gelirler üzerinde yarattığı baskıyı ve son reformların bankalar için ortamı sıkılaştırmasının da yer aldığını bildirdi.
S&P bu çerçevede Credit Mutuel group, BanqueSolfea, CFCAL-Banque, Credit Logement, Exane ve Socram Banque'nin kredi notlarını bir kademedüşürdü. BNP Paribas, Societe Generale, Credit
Agricole group ve BPCE'nin notlarını teyit etti.
Credit Foncier de France'ın görünümünün 'durağan'dan 'gelişen'e revize eden S&P, bu bankanın notu ise teyit etti. S&P, BNP Paribas, SocieteGenerale, Credit Agricole group, BPCE veBanque Solfea'nın görünümlerini 'negatif' olarak korurken, Credit Mutuel group, CFCAL-Banque, Credit Logement, Socram Banque ve Exane'in görünümlerinin 'durağan' olduğunu vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hoppaaa21 Haziran 2013 10:11

    bi de bunca olay üstüne 2. dalga İNDİRİM geliyor. SOnra bir bardak soğuk suyu paylaşırız. Tüm halkımıza yeter. İçer içer ayılırız.