E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSP: AK Parti seçmeninin yüzde 20'si...---

SP: AK Parti seçmeninin yüzde 20'si...

SP: AK Parti seçmeninin yüzde 20'si...
20 Mayıs 2018 - 13:38 borsagundem.com

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, İktidar partisi gibi düşünmeyenlerin ciddi bir baskı altında olduğunu belirterek, AK Parti seçmeninin yüzde 20’sinin de bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi

Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, iktidar partisi gibi düşünmeyenlerin ciddi bir baskı altında olduğunu ve AK Parti seçmeninin yüzde 20'sinin de bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti.

Karamollaoğlu AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı için “Seçime giderken insanları tehdit ederlerse kamuoyu yoklamalarından istediğini bulamazsın. Şunu görecekler: Milletten yiyecekleri tokadı ömür boyu unutamayacaklar!” diye konuştu.

Saadet Partisi Lideri, “Herkes istediğini söyleyebilir ama benim gibi düşünmeyenin canına okurum’ gibi bir mantıkla giderseniz ve medyanın yüzde 90'ını inhisarınızın altına alırsanız, burada insanlar ‘Hürriyet var demokrasi var, hak ve hukuka saygı gösteriliyor’ diyebilir mi? Diyemez.” diye konuştu. Karamollaoğlu, AK Parti'nin 2002 yılındaki seçim beyannamesinde hak, hukuk, basın özgürlüğü, demokrasi ve yolsuzluktan bahsedildiğine vurgu yaparak “O dönem ne dedilerse bugün onun tam tersini yapıyorlar” ifadesini kullandı.

ÖNÜMÜZ ÇOK KARANLIK

Mevcut hükümetin politikalarını değiştirmeden iktidarda kalması halinde, ekonomi, dış politika ve eğitimde “önümüz çok karanlık” diye konuşan Karamollaoğlu “Zaten hukuk tarumar olmuş. Bu kadar tekebbür ile bir ülke yönetilemez. Adaletsiz bir ülke yönetilemez. Dış politikada herkesle bu kadar kavgalı bir ülke yönetilemez” ifadelerini kullandı.

İSRAİL İLE İLİŞKİLERİMİ KESERDİM

Hükümetin İsrail politikalarını da eleştiren Karamollaoğlu “Hükümet sadece bağırıp çağırıyor. İsrail ile didişirken, söz düellosunda bulunurken İsrail'in pozisyonunu güçlendirecek adımlar atıyor” dedi. Saadet Partili politikacı “Ben olsam İsrail ile bütün ilişkileri şu anda keserdim” diye konuştu.

TV KANALLARINA YÜKLENDİ

Seçime yönelik rekabet koşullarını eleştiren Karamollaoğlu, muhalefet adaylarına ekranlarında yeterince yer vermeyen televizyon kanalları için de şu yorumda bulundu:

“İnsanlar, bu televizyonlarda bir kere bile bir adayı çıkarmadan her gün onun aleyhinde iftira yapacak inancı nerede buluyolar ben ona şaşırıyorum: Kendilerine göre Müslüman insanlar bunlar.”

İnsanların Müslümanlığı son zamanlarda sakal bırakmak, cübbe giymek, takke takmak, namaz kılmak, oruç tutmakla tanımlamaya kalktığını kaydeden Karamollaoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“İslamın temeli inançtır. Yalan söyleyemezsiniz, iftira edemezsiniz, haksızlık yapamazsınız. Eğer Müslüman olduklarında samimi iseler Allah’tan korkmaları gerekiyor. Onların bize kullandıkları kelimeleri ben kullanamam. İnsanın ağzından çıkan ifadeler insanın kendini tarif eder. Allah yardımcımız olsun.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Beyhan20 Mayıs 2018 23:41

    Başka bir pattiye dönüştünüz partinin adını değiştitin

  • 24haziran 20 Mayıs 2018 20:13

    Ak partili olmasaydım bu rezillikleri gördükten sonra hiç tereddüt etmeden yine Ak partiye oyumu kullanırdım.

  • Rezil20 Mayıs 2018 20:43

    En rezil olan yalancılık, hırsızlık, riyakarliktir

  • Metin20 Mayıs 2018 18:16

    Sana tükiye deyil amarika baskanligi yakisir

  • Hullahop20 Mayıs 2018 19:25

    Sana da afrika vatandaşlığı

  • baturayersin20 Mayıs 2018 17:54

    herkes koltuk derdine düşmüş çarşıyı pazarı soran yok esnaf kura göre fiyatlama yapıyor eflasyonu bıraktılar ramazanda bile fırsatçılık yapıyorlar

  • AĞA20 Mayıs 2018 15:28

    vilayetlerde mitink yapmadın şu dinleyicileri görürdük.

  • Pompi20 Mayıs 2018 18:16

    Hayatımda mitinge gitmedim, kimseden para, koltuk, ihale, menfaat almadım. Tenezzül etmem, haramı da senin gibi savunmam. Başta chp, iyi parti olsa akp nin yaptıklarını yapsa yine eleştiririm farketmez. Önce insan olmak lazım, ülkeni düşünmek lazım. Kötülüğü savunmayacaksın

  • Hasan aydın20 Mayıs 2018 17:13

    Ooo chp ve ip yandaşlarınız size minting için para vs. Yardımı yapmıyor mu pompi?

  • Pompi20 Mayıs 2018 16:47

    Bedava otobüs, yiyecek olsa, para da verse, bir de belediye, kamu çalışanlarını zorlasa o da sizin gibi miting yapar pompi

  • Yalan artık sizin normaliniz20 Mayıs 2018 15:25

    Asıl Erdoğan’a küfür etmiyorsun diye, erdoğancı olduğunu anlayarak saldıranların yaptıklarını akp’lilerin üzerine aymayın. Küfürbaz ve saldırgan erdoğan düşmanları yorulmadan sürekli iş başında...

  • AHMET ÖZBİR20 Mayıs 2018 15:24

    SOSYALİST Partinin saçı ağırmış, yalan, dolan tüm vücudunu sarmış! Kıskançlığın ne olduğunu bunlardan öğrendim. Sırf R.T.Eroğan Başkan olmasın ancak FETÖsever, PKKyıözler tipler seçilsin, ülke isterse yangın yerine dönsün!

  • Mide bulantısı20 Mayıs 2018 16:46

    17-25 aralık a kadar neden o hain, sahtekar fetoculere ses etmediniz, nedense sizin cebinize, koltugunuza uzanınca işler bir anda hain oluverdi. Anlaşmalar yapıldı, Açılım süreci oldu ne zaman ki seni başkan yapmayacaz dediler bombalar patladı ? O zamana kadar neden pkk ya ses edilmedi peki ? Onu bunu Fetö, pkk diye suçlayacağına dön aynada suratına bak tabi yüzün varsa

  • FATİH İSLAMBUL20 Mayıs 2018 15:23

    sen kendine bi bakıver bırak A,K,P, Li memnunmu deyilmi Ülkemizde 60 senede yapılmayanları 15 senede yaptı tam bağımsız Ülke YULUNDA son virajdayız bu ülkeyi avrupanın amerikanın içimizdeki temsilcilerine bırakmayız 24 Temmuzda A,K,P, RECEP TAYYİP ERDOĞAN YİNE BAŞKAN

  • Vatandaş20 Mayıs 2018 14:27

    Karamollaoğlu gerçekleri hiç korkmadan dile getiriyor. Bravo. Umarım ittifakta seçim sonrası güçlü bir görev alırsın.

  • Hasan aydın20 Mayıs 2018 17:14

    Ulu bilge karamolla:)))

  • Sadetttin20 Mayıs 2018 14:27

    Babam hep Saadet için bunlar Yeşil Komünist bunlar daha tehlikeli derdi. Haklıymışsın Baba.

  • Herkes suçlu20 Mayıs 2018 14:21

    Yıl 2018 ve insanlarda hala hak adalet duygusu gelişmemiş. Bunları konuşmaktan utanıyoruz. Bir yığın soruna ses etmeyenler, ekonomi kötüye gitmeye başlayınca veryansın ediyor. Bu onurlu bir insan ve bir müslüman davranışı değil. Haliyle vergi adaleti, işe hakedeni alış adaleti, ihale adaleti olmuyor. İyi bir eğitim ve yargi sistemi gelişmiyor. Siyasiler ülkeyi iyi yonetemiyor, gelişmiş ülkelerle hiç bir alanda aşık atılamıyor. İsrailliye, abd liye, ingilize edemeyecegin zulmü myanmar, uygur, filistinde yabancılar rahatça müslümanlara yapabiliyor. Bu coğrafyadaki herkes bundan sorumludur. Özellikle de dindar geçinip mağduru oynayan ama iktidar sahibi olunca sadece dünya nimeti için dini kullanan hak adalet duygusu olmayanlar en geniş ve en suçlu kesim.

  • faruk20 Mayıs 2018 14:11

    Sanada Ak Parti'den çalabildiğin kadar oy çal görevimi verildi?Organize Masonik işler bunlar.

  • İbrik20 Mayıs 2018 14:53

    Uzaya mı çıktın, vazgecilmez misin, ne büyük başarın var da akp muhteşem, muhalifler mason oluyor