E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaS&P 500 ve Nasdaq günü rekorla kapadı---

S&P 500 ve Nasdaq günü rekorla kapadı

S&P 500 ve Nasdaq günü rekorla kapadı
12 Şubat 2020 - 02:43 borsagundem.com

Trump'tan sonra Çinli yetkililerden de "Salgın nisan ayında biter" açıklaması geldi. S&P 500 ve Nasdaq üst üste ikinci gün de rekorla kapandı. Dow, yatay seyir izledi

New York borsasında endeksler, günü karışık seyirle tamamladı.

Wall Street yatırımcıları salı günü Çin'den gelen korona virüs salgını haberleri ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'deki yarı yıl sunumuna odaklandı. 

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'ndan yapılan açıklamada, Dünya Sağlık Örgütü tarafından COVID-19 adı verilen korona virüs salgınının nisan ayında sona ereceği öne sürüldü. 

ABD Başkanı Donald Trump da pazartesi günü benzer bir açıklama yaparak havaların ısınmasıyla nisan ayında salgının sona ereceğini söylemişti. 

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'nun haberinin ardından S&P 500 ve Nasdaq günü rekorla tamamladı. 

Fed Başkanı Powell da Kongre'deki sunumda ABD ekonomisinin iyi durumda olduğunu ancak korona virüs salgınıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. 

S&P 500 endeksi, yüzde 0,17 artışla 3.357,63 puana, Nasdaq Endeksi de yüzde 0,11’lik kazançla 9.638,94 puana yükseldi. Dow Jones ise yatay bir seyir izledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)