E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSözünü tuttu! Ali Koç'tan dev hamle---

Sözünü tuttu! Ali Koç'tan dev hamle

Sözünü tuttu! Ali Koç'tan dev hamle
30 Haziran 2018 - 21:54 borsagundem.com

Fenerbahçe 28 milyon 280 bin TL olan sermayesine 70 milyon 700 bin TL ekleyerek sermaye artırımına gitti ve hisse fiyatını 1 TL'den 5 TL'ye çıkartma kararı aldı.

KAP'a açıklama yapan sarı lacivertliler SPK'nın da onaylaması ile hissedarlarına çağrıda bulunacak ve artırıma katılmalarını isteyecek.

Her hissedar bu artırıma katılırsa kulübün de koyacağı para ile Fenerbahçe kasasına toplam 353 milyon TL para girecek. Eğer hissedarlar bu çağrıya uymazlarsa hisseler sarı lacivertli kulübe geri dönecek.

Sermaye artırımına sarı lacivertli kulüp ise yaklaşık 235 milyon TL para koyacak. Bu parayı başkan Ali Koç kongre öncesi Fenerbahçe Kulübü'ne hibe olarak kendisinin koyacağını belirtmişti. Böylece sarı lacivertlilerin başkanı kongre öncesi söz verdiği gibi hatırı sayılır bir parayı kulübe hibe olarak sokmuş olacak.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun onaylaması durumunda sarı lacivertliler ekonomik anlamda da derin bir nefes almış olacak.

F.Bahçe anlaştı, G.Saray'ı bekliyor!

 

İlk günden rekor satış!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halden01 Temmuz 2018 16:52

    ne oldu; yere göğe sığdıramadığınız Ali Koç'u ne çabuk eleştirmeye başladınız!..

  • Nihat01 Temmuz 2018 09:31

    Yani Fenerbahçe nin en büyük hissedarı aynı zamanda sahibi olmuş olacak. O nun yerine bir fakire ya da fakirlere sadaka vermiş olsaydın Allah ın sana verdiği ecir daha fazla olur, mukayese dahi edilmezdi.

  • Murat bey01 Temmuz 2018 07:40

    Ben hissedarim Ali koç a göre dünya güzel ben nereden bulup koyacak para zaten fenerden külliyen zarar. Ali koç bize ekmek bulamazsanız pasta yiyin dedi. Benim halimden ne anlar. Bu zenginlerin hepsi aynı. Aziz başkani mumla arayacaz.

  • Lefter 01 Temmuz 2018 00:04

    Artık transferde bu krşterkere bakılmalı, bu kriterlerde. biri eksikse transfer edilmemeli GENÇ TEKNİK KAPASİTE YÜLSEk FiZiK GÜCÜ YÜKSEK IZUN BOYLU VE ATLETİK

  • Teknik 01 Temmuz 2018 00:00

    Yeni yönetim altyapıya önem verirse Ve sadece genç ve defans oyuncusu olsa dahi teknik yetenekleri yüksrk ve de fizik gücğ yüksek Uzunbeyli atletik oyuncu transfer politikasına geçiş yaparsa ancak başarılı olur.

  • Kanarya 30 Haziran 2018 23:58

    Umarım daha önceki yönetimin yaptığı transfer hatalarını yapıp paraları eritmezler sürekli, yaşlı pilşmştmiş veya vasat oyunculara büyük bonservis paraları verilip oyuncukarada büyük transfer ücretleri verilip, hiç bir verin almadan bekler göndermek. Es az 200 oyuncu böyke olmuştur. Yaşlı veya teknik kapasitesi vasat veya yerden bitne bastıracak oyuncuların fb de yeri yok

  • FB 30 Haziran 2018 23:08

    Bu yıl transferlere dikkat Eski transfer hatalar yapılmamalı... Sadece genç teknik kapasitesi yüksek fizik gücü yüksek uzun boylu atletik futbolcular alınmalı