E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSözde şike davası ertelendi---

Sözde şike davası ertelendi

Sözde şike davası ertelendi
14 Ocak 2015 - 08:08 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında yargılandığı sözde şike davası Nisan ayına ertelendi

Sözde Şike Davası'nda, aralarında Mecnun Otyakmaz'ın da bulunduğu bazı sanıkların savunmalarının ardından, duruşma 28 Nisan tarihine ertelendi. 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılandığı dava ile cezaları Yargıtay'ca bozulan 31 sanıklı dava dosyalarının birleştirilmesindan sonra, duruşmaya devam edildi.
Davaların birleştirilmesinden önce, Aziz Yıldırım ile İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Olgun Peker, Ahmet Çelebi ve başka suçtan tutuklu olduğu için bulunduğu cezaevinden video-konferans bağlantısıyla duruşmaya katılan Selim Kımıl savunmalarını yapmıştı. 
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin iki davanın birleştirilmesi yönünde verdiği ara karardan sonra, 31 sanıklı bozma davasının duruşmasına geçildi. 
Aralarında  Mecnun Otyakmaz'ın da bulunduğu bazı sanıkların savunma yapmasının ardından, Mahkeme Heyeti duruşmayı 28 Nisan tarihine erteledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)