E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSözcü hakkındaki davanın gerekçeli kararı açıklandı---

Sözcü hakkındaki davanın gerekçeli kararı açıklandı

Sözcü hakkındaki davanın gerekçeli kararı açıklandı
13 Ocak 2020 - 18:14 borsagundem.com

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay, yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru ile genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 9 sanığın yargılandığı ve hükme bağlanan davanın gerekçeli kararı tamamlandı

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dayibey.14 Ocak 2020 07:04

    Ak parti hata yaptı doğrudur. Pekii yıllarca f tipi irtica uğur mumcu molla diyenler şimdi neden fetoyu savunur neden pkkdan oy dilenir neden mollalarin yönettiği İran'ın yanında Türkiye ye karşı savaşta yer alır neden Kemal Kılıçdaroğlu meclis kürsüsünde fetonun gönderdiği tapeleri okur neden fetoculeri belediye başkanı ve milletvekili yapar. Madem hepsi kötü bunlar serefsiz hain senin partin neden onları korur kolllar. Hani sen Adalet için varım dediğinde bütün teröristler icinmi yürüdün o kadar yolu. Sizin işiniz neye benziyor biliyor musunuz. Mahalle de bir kadın vardır ona hergun oruspu dersiniz ama birgün size gelip kendisini teslim ederse en namuslu o olur. Bunada bizim halkımız şunu der kawwat.

  • Murat13 Ocak 2020 21:39

    17-25 Aralık milattır, o tarihten sonra FETÖ ile ilişkisi olanlar, medyalarında boy gösterenler tek tek tespit edilip yargılanacaklar.

  • Tekin INKAYA14 Ocak 2020 08:58

    PKK için de megri megri dediginiz gunlerim sonrasını mi milat kabul edeceğiz yoksa aponun kardeşinin TRT ye çıktıktan sonrasını mi? Çünkü öyle olunca siz sütten çıkmış ak kaşık diğerleri terörist oldu paşam hangi madde bağımlısı ne kullanıyorsunuz böyle bir mantık hangi kanunda hukukta var sizin beyniniz nerenizde çalışıyor

  • kanuk13 Ocak 2020 23:01

    kanunlar anayasa karşısında mali milad yoktur. suç suçtur. yetim hakkıdır. kanmak kandırılmak ne dersen de savunmanı yap. ama devlet suçluyu yargı karşısına çıkartır. bu günlerde pek uzak görülmüyor. İlk seçimlerde çok şeyler görecek bu millet.

  • ee13 Ocak 2020 22:58

    Ya o miladın öncesidne fetoyu kadrolaştıranlar ? devle tiçin milat yoktur. devlet ve millet hakkını yiyen, yediren kim varsa suçludur. Milat suçluların uydurmasıdır.  onbünlerce asker polis ve hakim vb. içine sızan ve sızdırılanlar devlete ve millete hesap verir. hakkı yenen milettir. hesap dan kaçış olmaz.

  • fafa13 Ocak 2020 20:19

    Ey adalet,üçe kadar sayınca,çık,ama ışıktan gözlerin kamaşmasın!

  • ahahaha13 Ocak 2020 19:35

    ahahaha.. Fetocularla resimleri videoları olanlar geziyor... 1 kere yüz yüe, telefonla, maille vb. baylokla görüşmeyenler ceza alıyor. ahahaha 

  • AHMET ÖZBİR13 Ocak 2020 18:43

    SÖZCÜ kimlerin SÖZCÜ'südür! Sahibi FETÖ'den kaçak, yazarların bir kısmı FETÖ'cü çıkmış, manşetleriyle ülkeme eb büyük kötülüğü yapmış, MİT tırlarında T.C.'yi hedef göstermiş BU GAZETE MİLLÎ MENFAATLERİMİZ AÇISINDAN KAPATILMALIDIR!..

  • Tekin Inkaya14 Ocak 2020 09:04

    Yıllarca Feto ye savaş açmış bir gazete sizler feto ile kolkola iken yazdiklarını okumadiginiz için iktidarı eleştiren tirajı yüksek tek gazete olduğu icin şimdi atıp tutuyor sunuz? Hakikaten beynin bir tarafına kaçmış kafatası boş.

  • AHMET ÖZBİR13 Ocak 2020 23:05

    SÖZCÜ'nün 2016'da (darbeden altı ay önce) bulmacasına Cumhurbaşkanıma "ÖL RECEP" diye yazan hain, alçak kim?! Bunun hayatını ZEHİR ETMEK T.C.'NİN NAMUSUDUR!..

  • fafa13 Ocak 2020 20:20

    Ahmet kardeşim oku!Oku!Zira çok cahilsin.

  • :) 13 Ocak 2020 19:38

    Bank asyayı açmış.. birlikte el ele kolkol bir çok ihaleye girmiş. kurban derilerini yasa ile fetoya toplamış.. deniz feneri yolsuzluguna yasa ile haber yaılmıyor demiş. deniz feneri yundemı kapatılmış. stv ve çıkarn bir çok kişi siyasi olarak görev başında. feto araştırma komisyonu kurulmasını engelliyor. ergenekon. balyoz. kozmık oda devlet sırları ifşa edilmiş.. mahkeme kopyalanan kozmık sırları delilleri almanyaya gitmiş. devlet sırları. kpss ösym asker v epolis sınavları yolsuzlukları olmuş. bir çokkamu kurulusu feto ihalelelerine bulaşmış. DEVLETİN VE MİLLETİN HAKKINI YİYENLER... TEK TEK HESAP VERECEN. NAMUSLU ŞEREFLİ TÜRK GENÇLERİ ASLA TÜKENMEZ. Suçlusan devletten kork. hukumetler değişir.. devlet hesap sorar... 

  • c kacan 13 Ocak 2020 19:33

     :o)  besleyip büyüttünüz kozmik odayı açtınız işid i beslediniz fetöyü yaladınız fetöcü aşkası hahahhhhahahhh