E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu'dan S-400 yorumu---

Soylu'dan S-400 yorumu

Soylu'dan S-400 yorumu
02 Haziran 2018 - 08:24 borsagundem.com

Soylu'dan S-400 yorumu: Bu, bir lig daha yukarı çıkmak demektir

İçişleri Bakanı Soylu, "İstiyorlar ki Türkiye'ye S-400 almayalım, istiyorlar ki Suriye'den PYD ve PKK omzuna aldığı bir havanla istediği gibi Kilis'i, Gaziantep'i istediği noktaya getirebilsin, korkutabilsin." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Sultangazi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği iftar programında davetlilere hitap etti.

Türkiye'nin büyük ve önemli meselelerinde milletin önemli adımlar attığını vurgulayan Soylu, Türkiye'nin terörle, terör örgütleriyle, uyuşturucuyla mücadele ettiğini söyledi.

Soylu, Türkiye'nin büyük projeler yaptığını hatırlatarak, "Türkiye'nin güçlü olmak ve sözünü dünyaya hakim kılmak gibi çok önemli bir işi var. Bu işi yarım bırakırsak... Bu ülke çok zor zamanlar geçirdi, darbeler, anarşizm, terörizm, ekonomik sıkıntılar... Bizden sonraki nesiller bunu yaşamasın ve bu korkuyu kendisinde hissetmesin istiyoruz. Şu anda istikametimiz iyidir. Tam 1699'dan itibaren, Karlofça'dan itibaren benim memleketim çok yükselmeye çalıştı ama ilk kez 21. asrın başından itibaren yükseliyor. Şimdi güzel bir Cumhur İttifakımız da var. Bu ittifakla beraber Türkiye'de daha geniş bir yelpazede, herkesi kucaklayarak Türkiye'nin geleceğine ve yarına adım atacağız." diye konuştu.

Yurt dışı gezilerinde boynunun hiç yere eğik olmadığını vurgulayan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fakat karşımda Amerika, İngiltere, Rusya, Almanya, Avrupa'nın birçok ülkelerinin temsilcileri vardı, başlarını yukarı kaldırabilecek bir takatleri olmadı, bu sizin gücünüzdür ve milletin gücüdür. Bunu hep beraber devam ettirmek durumundayız. İstiyorlar ki Türkiye'ye S-400 almayalım, istiyorlar ki Suriye'den PYD ve PKK omzuna aldığı bir havanla istediği gibi Kilis'i, Gaziantep'i istediği noktaya getirebilsin, korkutabilsin. Biz de alıyoruz, almaya da karar verdik. Bu, bir lig daha yukarı çıkmak demektir. Türkiye lig lig yükselmektedir ve bu sizin sayenizde oluyor. 25 Haziran'dan sonra Türkiye'de her şey çok daha güzel olacak.

Biz güzel başlangıçlar yaptık. Selçuklu'yla Malazgirt'te güzel başlangıçlar yaptık. Söğüt'te Osman Bey'le güzel başlangıçlar yaptık. Cumhuriyetimizle Ankara'da güzel başlangıçlar yaptık. 22. asrın başında Cumhurbaşkanımızla güzel başlangıçlar yaptık. Şimdi güçlü bir parlamento, aynı zamanda güçlü bir hükümet, aynı zamanda güçlü bir Türkiye'yle yine güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bilesiniz ki refah, kalkınma, demokrasiyi yükseltme, hukukun üstünlüğünü en iyi noktaya taşıma yolumuz açıktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bengü02 Haziran 2018 13:25

    İşte mert ve dürüst adam soylu düşündüm de CHP'nin başına böyle bir yiğit lazım

  • Selahattin abi02 Haziran 2018 13:02

    Sn.Bakan tabii ki Ülke güvenliğimiz için S 400 leri almalıyız buna kimse karışamaz itiraz edemez.Ancak verdiğiniz örnek tamamen saçma bir örnek S400 ler kıytırıktan PKK YPG nin havanlarına karşı alınmıyor.450 KM menzili olan ve ülkeler arasında füze saldırısına karşı korunmak için alınıyor.Ne alakası var Havan la mavanla.Biraz akıl lütfen..

  • Kerim02 Haziran 2018 08:49

    Daha iyilerini kendimiz yapacagiz yollardan insaaylardan sonra sira sansyi teknoloji bilisime geldi onlarda hasetlerinde. Catlayacak

  • Yapacauk02 Haziran 2018 13:35

    Yollardan önce bunu yapmalıydık ama tabi bunlarda rant, cukka yok, emek var. Yolda ihale parası güzel.