E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu’dan ‘kayyum hediyesi’ açıklaması---

Soylu’dan ‘kayyum hediyesi’ açıklaması

Soylu’dan ‘kayyum hediyesi’ açıklaması
27 Ağustos 2019 - 17:49 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman'dan hediye aldığı iddialarına ilişkin, 'Bunlar uydurulmuş, icat edilmiş işlerdir' dedi.

Gazetecilerin pahalı hediye aldığına dair iddialara ilişkin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Bu sorduğunuz soruda böyle bir hediyeyi arıyorum. Mardin Valimiz bu sabah açıklamayı gerçekleştirdi. Bu oraya dönem dönem giden heyetlere yönelik yapılan harcamaların toplam halidir. Herkes açık verebilir ama bizler açık vermemesi gereken insanlarız. Çok cephe ile mücadele ediyoruz. Ucuz işlere paçayı kaptırırsak bu millet bize hesabını sorar. Bunların her birisi uydurulmuş, icat edilmiş ve maalesef kara çal izi kalır kabilinde yapılan işlerdir. Kimsenin böyle bir şeye ihtiyacı söz konusu değildir. Bununla ilgili özel bir teftiş yaptırıyorum. 2-3 yıl içerisinde bu belediyelere sadece biz değil başka insanlar da gelmiştir. Ben hiç gitmedim, bir kez iftar yemeğine katıldım bir de gençlik merkezine gittim. Bunların hepsi Sayıştay denetiminden geçmektedir. Uzun erimli karşılamaların karşılığı olarak devlet büyükleri geldiğinde yaptırılmış bütçeleme diye düşünüyorum. Terör örgütünü herhalde çok acıttık, başka noktadan saldırıyorlar’ dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)28 Ağustos 2019 09:33

    istanbul seçimlerinde milletin iradesini, hiç bir şey olmamış olsa bilşe kesinlikle birşeyleroldu diyip, sonra seçimleri iptal edip. .... aybnı sorunlu seçimler baka il ilçelerde olup onları iptal etmeyen... geçmiş seçimlerdede aynı sorunla rolup onlarıda kabul etmeyen lerden ne beklenir? şaşan varmı? ben hiç ama hiç şaşmadım.Devlet adece mal varlıgını araştırıp gelire göre elde edilen malı sorhulaya bilir. ama onuda adamına göre sorguluyor. 

  • Şerafettin 28 Ağustos 2019 09:28

    Beyler su meclise ve millete 1.5 trilyon iletisim faturasi vardı o noldu Cesur Hırsızlar Partisi o faturayi odedimi haberi olan varmı :)))

  • haramzadeler28 Ağustos 2019 09:28

    adamların normal helal ile bir işi yok ki gırtlağa kadar haram dolu bunlar...

  • No name28 Ağustos 2019 07:28

    Bu halk sana güzel bir hediye verecek az sabret

  • Serdar K.28 Ağustos 2019 00:51

    Benimde kuyumcuda çekilmiş fotoğrafım var.

  • Ak yol27 Ağustos 2019 20:18

    “Terör örgütleri veya dış mihrak” edebiyatı örtüsüyle herseyi iyi idare ediyorlar... Yeni taktik yeni siyaset iyi işliyor... Yola devam...

  • omersuatdikkale27 Ağustos 2019 20:02

    aldimmi diyecek

  • Bika27 Ağustos 2019 19:21

    Hediye dediğin Katar şeyhinin Boing 747-8 tipi özel uçağı olur.

  • ggff27 Ağustos 2019 18:28

    kimse bana hediye birşey vermiyor

  • ekrem28 Ağustos 2019 00:15

    Allah sana yediğini çıkarabileceğin bir hediye vermiş şükret ne işe yararsınki Allahın sana verdiği akıl hediyeside sende bir işe yaramıyor hala hediyemi arıyorsun şükretmesini bil hediyeler gelir.

  • Haram27 Ağustos 2019 18:15

    Fatura imzalı kaşeli, kdvsi vergi dairesine yatmış. Hala icat diyor

  • ahmet27 Ağustos 2019 18:06

    devletin bakanı ile valisine inanmayanlar uyduruk insanların yalanlarına inanıyorlar.

  • tam komedi27 Ağustos 2019 21:01

    La Ahmet nerde yaşıyorsun ? Ne yer ne içersin ? Vallahi merak ediyorum trol maaşı ile geçinebiliyormusun ? Adamın kuyumcuda fotoğrafı var sen kalmış hala gözünle gördüğüne inanmıyorsun ! Ve halkın parasından bakana 40+40 binlik hediye mi verilir ? Valinin milletin parasını çar çur etmeye ne hakkı var ? 

  • kamil27 Ağustos 2019 17:58

    terör örgütüyle bu hediyelerin bağını kuramadık. bu vali daha öncede böyle işlere girişmiş ve çok harcama yapmıştır. herşeyde terör örgütünü bahane edip gerçekleri çarpıtmayın.. hiç gitmedim deyip ardından iki kere gittiğinizi söylemeniz çok manidar, hangisi doğru...