E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu: Tunceli'de bir mağarada 5 terörist kıstırıldı---

Soylu: Tunceli'de bir mağarada 5 terörist kıstırıldı

Soylu: Tunceli'de bir mağarada 5 terörist kıstırıldı
08 Haziran 2019 - 11:59 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Soylu, Tunceli'de jandarma ekiplerince bir mağarada 5 teröristin kıstırıldığını ve operasyonun devam ettiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli Kutu Deresi'nde jandarma ekiplerince bir mağarada 5 teröristin kıstırıldığını belirterek, "Bunları uzun zamandır takip ediyorduk. İnanıyorum ki yakın bir zamanda arkadaşlarımız inşallah bize güzel bir haber vereceklerdir. Allah onları muhafaza etsin." dedi. 

Bağcılar'da muhtarlarla bir araya gelen Soylu, terörle mücadele konusunda muhtarlara bilgi verdi. 

Bakan Soylu, konuşması sırasında eline henüz geçen bir bilgiyi de paylaşarak, "Şu anda Tunceli Kutu Deresi'nde Jandarma Özel Harekatımız bir mağarada 5 teröristi kıstırdı. Bunları uzun zamandır takip ediyorduk. İnanıyorum ki yakın bir zamanda arkadaşlarımız inşallah bize güzel bir haber vereceklerdir. Allah onları muhafaza etsin." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim09 Haziran 2019 09:28

    Boyle durumlarin yerlerin bizim mehmetcigimizin gercek kosullarda egitim alani urettigimiz sliahlarin test sahasi oldugu gormemiz dosts ve dusmana gostermemiz laxim ordaki teririsyleride kobay olarak kullanmaliyiz

  • KILIÇ08 Haziran 2019 22:26

    TERÖR BESLEYEN BU TOPRAKLARDA YAŞAYAN İNSANLARDA BİRAZCIK KENDİNİ SORGULAMALI NEDEN HEP BU ŞEHİRLERDE OPERASYON OLUYOR OYSAKİ KENDİLERİDE AGIR BEDEL ÖDÜYOR AMA YİNEDE ONLAR BESLİYORKİ O ŞEHİRLERDE BARINIYOR OYSAKİ GELECEK TORUNLARIMIZA DAHA GÜZEL BİR ÜLKE BIRAKMAK KENDİ ELİMİZDE HAİNLERE GEBERTMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.

  • DarkNight08 Haziran 2019 16:12

    Senelerdir hep ayni haberler , Terör ü destekleyen ülkeler oldugu müddetce bu terör bitmez.ABD bu örgüte Maddi yardim etmiyor mu ? egitmiyor mu ? silah vermiyor mu ? Bir tek ABD mi ? Almanya Silah vermedi mi ?

  • HALİL TÜRK08 Haziran 2019 18:25

    ne yapacağız arkadaş işi sıkı tutar ve bunlar ile çözüm süreci yapmaz isek her gün 5-10 veya daha fazla gebertirsek ve bataklığına operesyonlar yapar isek bir gün bunlarında sonu gelecek.ulu önder ATATÜRK bile cumhuriyetin ilk kuruluş yıllarında bu Tunceli de 20 000 den fazla teröristi öldürdü yine de aynı yerde terörist kaynamaktadır.bu kandil, sincar ve fırat ın doğusuna operesyonlar yapar isek bir gün kölleri kuruyacaktır.bizim asıl baş düşmanımız abd ve ab ülkeleridir.nato falan hikaye.asıl teröristleri destekleyen ve onlara el ele kol kola yürüyenler  TBMM içinde değilmi.miletvekilleri oturup bu konuda daha sert anayasal değişiklikler yapmalıdırlar.

  • Vatandas ali08 Haziran 2019 12:11

    İNSALLAH HEPSİDE OLDURULUR. MEHMETCİGİMİZİN OCU ALİNMİS OLUR.