E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu: DEAŞ'lı yabancı ülke vatandaşlarını ülkelerine göndereceğiz---

Soylu: DEAŞ'lı yabancı ülke vatandaşlarını ülkelerine göndereceğiz

Soylu: DEAŞ'lı yabancı ülke vatandaşlarını ülkelerine göndereceğiz
02 Kasım 2019 - 13:15 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yakalanan DAEŞ'lilerin durumuyla ilgili ''Yakalananları kendi ülkelerine geri göndereceğiz. Biz kimsenin DAEŞ mensubunun oteli değiliz'' dedi.

Soylu'nun açıklamaları şu şekilde: 

- (Yakalanan) Yabancıları gözetim altında tutacağız sonra ülkelerine geri göndereceğiz. 

- Diğer ülkeler DEAŞ'lı birisi olduğunda kendi vatandaşlığından çıkarıyor ve kendine ait bir sorumsuzluk ortaya çıkarıyor. Bizde başka ülkelerin vatandaşı DEAŞ mensupları mevcut. 

- Biz kimsenin DEAŞ mensubunun oteli değiliz. Ben ne yapayım senin teröristini. 

- Ben vatandaşlıktan çıkardım, siz başınızın çaresine bakın, bu bizim açımızdan kabul edilebilir değildir. Bu, aynı zamanda bir sorumsuzluktur.

- Sadece Hollanda'nın ortaya koyduğu süreç değil, İngiltere de yapıyor. İşin kolayını herkes bulmuş.

- (Kaçak göçmenler) Yılbaşından bugüne kadar rakam 100 bin eşiğine geldi. Her gün ortalama İstanbul'da 400-500 arasında kaçak göçmen yakalanıyor sevk ediliyor.

- Milyonlarca Suriyeli insan ve çocuk geldi. Bunların hiçbirinden kimseye bulaşıcı hastalık sirayet etmedi. Çocukların aşıları sağlık kontrolleri herhangi bir uyarıya gerek kalmadan başarılı bir şekilde yürütüldü.

-  60 bin Suriyeli kayıtlı olduğu şehre gönderildi. 

- (Avrupa ülkelerinin göç politikası) Avrupa'nın bu konuda insanlık adına aldığı rakam 0'dır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk03 Kasım 2019 03:40

    Her konuyuda bilmezseniz olmaz. Git işini yap . ancak çene sen olmsaydin biz olmazdık aptallığı. Bunu taaa geriye say bide öyle düşün.

  • Ryu ken 02 Kasım 2019 19:59

    Arkadaş gönder o zaman sana engel olan mı var? Bu siyasi ayakları bırakın.. Gönder hadi desem "onun da zamanı gelecek" diye beylik bi cümle söylersin.. Yabancı ülke vatandaşları çoğu zaten..kelepçe vurup doldur otobüse gönder..Suriyeli olanları da gönder esata ister atsın ister satsın.. Sen niye milletin teröristi ile uğraşıyon harbi tuhafsınız...Yabancı ülke teröristi daha kıymetli galiba.

  • dev02 Kasım 2019 15:00

    Suriyeliler oteli idik.

  • Süleyman Kırpak02 Kasım 2019 17:34

    aynı durum senin başına gelse ne yapacaksın .adamlarmı gelmek istediler buraya zorunan gönderildiler..ALLAH sizler gibi zalimlerin eline düşürmesin.umarım bundan sonraki hayatında bunun acısını çekersin.kansız biriymissin.her şey para değildir.önemli olan hayatta yüce ALLAH ın imtihanlarını gecebilmektir

  • BORSACI 02 Kasım 2019 14:31

    ÜLEME ÇOK SOYLULAR LAZIM  ALLAH SİZİ KORUSUN.SAYIN BAKANIM HİZİMETLERİNİZ TAKTİRE ŞAYAN BU ÜLKEDE HUZUR GETİRMEK İÇİN ÇABANIZ ÇOK FAZLA BUNUN FAKINDAYIZ.SAGLIKLA KALIN.

  • Y.a02 Kasım 2019 14:17

    AMAN HA REIS DUYMASIN. REISDE TAM TERSINI SOYLUYOR .ARKADASLAR BU SOYLENEN RAKAM O KADARDA ABARTILI DEĞIL DIYOR. IDI.