E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu, Bosnalı annelerle bir araya geldi---

Soylu, Bosnalı annelerle bir araya geldi

Soylu, Bosnalı annelerle bir araya geldi
19 Ekim 2019 - 10:50 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Avrupa ülkeleri, Bosna’da yaşanan zulmü görmezden geliyordu

Soylu, Diyarbakır annelerinin başlattığı oturma eylemine destek veren, “Savaş Mağduru Boşnak Anneleri”nden oluşan heyetle bakanlıkta verilen yemekte bir araya geldi. Soylu, Boşnak annelere, kötülüğe, teröre ve şiddete karşı ortaya konulan mücadelede Türkiye’nin yanında oldukları için teşekkür etti. Diyarbakır’daki annelerin neden o eylemi yaptığını, neye itiraz ettiğini en iyi Boşnak annelerinin anlayacağını kaydeden Soylu, PKK’nın öğretmen, hakim, savcı, doktor, jandarma, polis, korucu, binlerce evladı katlettiğini anlattı.

Bugün aynı Avrupa, bizim sınırlarımızın güneyinde PKK/PYD/YPG gibi terör örgütlerinin zulmüne arkasını dönmeyi, görmezden gelmeyi tercih ediyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR19 Ekim 2019 11:26

    BOŞNAKLAR imansız Sırplar tarafından tarihin en büyük SOYKIRIMINA uğrarken AB, ABD velhasıl Muasır Batı Medeniyeti(!)nin çocukları sadece katliamı seyrettiler. Asla unutmayacağız, unutturmayacağız, oradaki analarımızın acılarını daima haykıracağız. Soyu güzel insan Sn. Süleyman Soylu'nun Bakanlık'ra yemek verip o günleri anmaları ve canilere beddua etmeleri takdire şayandır.