E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSosyal medyada gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü---

Sosyal medyada gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü

Sosyal medyada gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü
26 Şubat 2020 - 10:40 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66. doğum günü binlerce sosyal medya mesajıyla kutlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66. doğum günü yüzlerce sosyal medya mesajıyla kutlandı.
26 Şubat 1954'te doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 66 yaşına girdi. Twitter'da “İyikiDoğdunMilletinAdamı”, “iyikidoğdunreis” ve “Cumhurbaskanimiz66Yasinda” etiketleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü kutlandı. Erdoğan'ın doğum günü kısa sürede “İyikiDoğdunMilletinAdamı” etiketiyle paylaşılan binlerce mesajla Twitter'da Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri, siyasiler, sanat ve spor camiasından çok sayıda kişi ile vatandaşlar yaptıkları paylaşımla Erdoğan'ın doğum gününü kutladı. Paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ile olan fotoğrafına sıklıkla yer verildi. Ak Parti'nin resmi Twitter adresinden de Cumhurbaşkanı'nın doğum gününü kutlayan iki klip yayılandı.

Devletin zirvesinden kutlama mesajları

İçişleri bakanı Süleyman Soylu Twitter üzerinden yolladığı kutlama mesajında "Bir ülkenin kaderini, bir Milletin duasını, mazlumların derdini omuzlarında taşıyan lider... Biliriz ki yükünün ağırlığı, ecdadın emanetinden gelir... Liderliğin, cesaretin ve ferasetinle nice yıllara" ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Doğumlar vardır devletin, milletin ömrüne ömür katan... Aynı yolda yürümekten şeref duyduğum liderimiz, Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan'a huzurlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum " paylaşımı yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de, "Türkiye’nin en zor zamanlarında liderliğiyle bizlere yol gösteren, milleti için gece gündüz çalışan, derdiyle dertlenen Cumhurbaşkanımız Sn. @RT_Erdogan’ın doğum gününü kutlar, devletimizin ve milletimizin başında nice sağlıklı yıllar dilerim" mesajını paylaştı

AK Parti'den onlarca milletvekili de Erdoğan'ın doğum günü için kutlama mesajları paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.