E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSosyal Medya Yasası resmen yürürlükte---

Sosyal Medya Yasası resmen yürürlükte

Sosyal Medya Yasası resmen yürürlükte
31 Temmuz 2020 - 01:06 borsagundem.com

TBMM'de kabul edilen Sosyal Medya Yasası, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)31 Temmuz 2020 12:59

    Sorun sosyal medya  paylaşımlarında değil, sorun ülkeyi yönetemeyenlerin sosyal medyada manşet olması. o bakımdan sosyal medya engellenemeyen bir güç. Sen hakkı hakkına verirsen sosyal medyada kral, haklıyı ezer döversen sosyal medyada yasaklanan haber olursun. Burada sorun ülkeyi yöneteme kabiliyetini kaybeden hak hukuk adelet özelliği kaybeden bir ülke var. Haliyle sosyal medya engellenemez. ABD denedi yapamadı, İngiltere denedi yapamadı, Almanya en ileri denemelerde bulunuyor, Almanyada reel hukuk ve sosyal medya hukuku aynı şeritte ilerliyor. türkiye de kılıçdaroğluna yumruk vuran serbest,  reise 10 satır tweet atan mağus yatıyor. Böyle bir hukuk ülkesinde, sosyal medya hukuku ve işlerliği yürümez. 1kişi 10 kişi 10000 lişi 1000000 kişi yani bir işe yaramaz. "youtube gel okyanus ötesi gel, muhterem hoca efendim " gibi videoları kaldırma yapılacak. belliki... ama hollywood filmleri bile kaldırılamıyor, kaçak izleniyor : )))

  • AHMET ÖZBİR31 Temmuz 2020 11:08

    NAMERTLERE geçit vermemek, vatanı, vatan evlatlarını korumak devletin asli vazifesidir. Yurtdışında internet sitesi kuracaksın, DEVLET BÜYÜKLERİNE KÜFÜR EDEN KANI BOZUKLARIN YORUMLARINI yayınlayacaksın, ancak asla HESAP VERMEYECEKSİN. Yemezler Türk'ün devleti KAHPELİĞE GEÇİT VERMEZ.

  • Selo31 Temmuz 2020 02:25

    Eski dünya ülkesi