E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSosyal medya düzenlemesine Davutoğlu'ndan tepki---

Sosyal medya düzenlemesine Davutoğlu'ndan tepki

Sosyal medya düzenlemesine Davutoğlu'ndan tepki
30 Temmuz 2020 - 10:16 borsagundem.com

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaşan sosyal medyaya ilişkin düzenlemeye bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi

Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile sosyal medya yasasına sert tepki gösterdi.

Paylaşımında, "Siz bu yasayı sosyal medyada yaşanan çirkinliklerden dolayı değil, korkularınız dolayısıyla çıkarıyorsunuz. Özgür düşünceden, özgür basından, özgür sosyal medyadan korkuyorsunuz" ifadelerini kullanan Davutoğlu, "Yasalar toplumsal huzurun teminatlarıdır. Kişilerin grupların ya da partilerin ikbal kaygılarının araçları değildir" şeklinde konuştu.

Bu arada CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sosyal medyaya ilişkin düzenlemeleri içeren kanunun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvuracaklarını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İstanbul 30 Temmuz 2020 23:26

    İnsallah milletvekili maasın düşür önce sen yap baskan chp öyle bir şey yok. Sayın baskan sen yap maas düşür sen parti yapar ve milletvekillerin kırmız ışik ğecmezsın hele cocukları hiç ğecmezsın inşallah fakir milletvekil olur eğer halk içın calişan olur sa milletvekil olsun para için veya mevki için. Olmazsın milletvekil ticaret için değil vatandaş için yapsın. Eger milletvekil maas öğretmen maaşı kadar olsun huzur hakkı iptal olsun kimse milletvekil olmaz. Deneme bedava. Yapın ğörün yapın

  • Arzu 30 Temmuz 2020 21:47

    Sayın baskan milletvekil sınav yapın ve milletvekillerin maas oğretmen maas 2kat emekli milletvekil maas öğretmen maaşı ğecmezsın ve huzur hakların iptal etin örnek ıyı parti milletvekil kızın hava atması ğibi benim babam milletvekil değil birde kul hakın unutmayın bu dunya bos ölum var unutmayın kimse öbür dünya hiç bir şey yok herkes bu dunya eşit se milletvekil aynı olsun cocukları ve eşi de Allah karsısında herkes eşit tir. Orda zenğin ve fakir. Ve milletvekil ve. Belediye baskan ve mudur ve bakkal ve herkes eşit eğer hak yiyen varsa. Cenabı Allah hesap verecek.

  • bu dünyadan biri30 Temmuz 2020 10:24

    Siyasal İslam başörtü sorununu kullanarak iktidara geldi. Şimdi özgürlükleri kısıtlama yarışına girişti. Muhalefeti susturmak toplumu iyiye götürmez. Karşıt düşüncelere kulak vermek gerekir. Davutoğlu keşke bunları başbakanken görebilseydi.

  • Türkoğlutürk 30 Temmuz 2020 19:14

    Cehalet ve fakirlik sayesinde koltuğa oturan her diktatör, birbirinin aynısı son ile uğurlanır. Aç dünya tarihini oku.

  • bu dünyadan biri30 Temmuz 2020 14:37

    Başörtü sorununu dincileri iktidara getirmek için yarattılar. 1982 de üniversitedeydim. Bu proje Abd ile Suudi projesiydi. Ayrıca beni kimsenin dini ilgilendirmiyor. Ancak senin gibi düşünenler herkes kendi gibi yaşasın istiyor. Tüm dinler afyondur. Sen bunun bir sembolüsün Yavuz sultan efendi. 

  • YAVUZ SULTAN SELİM30 Temmuz 2020 11:44

    Yani baş örtüsü ile ilgili bir sorun olduğunu kabul ediyorsunuz siz bu insanların özgürlüklerini gasp ettiğinizde sorun yoktu, ikincisi yasayı mevcut hükümet çıkartınca özgürlük kısıtlaması siz çıkartsaydınız sosyal medyada yaşanan çirkinliklere bir dur demek için olurdu, yasalar karşısında herkes eşittir sen ne kadar nasıl kullanabilirsen ben de o kadar ve o şekilde kullanırım biz sizin gibi bencil ve örümcek kafalı değiliz.