E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSosyal medya düzenlemesi ardından ilk paylaşım---

Sosyal medya düzenlemesi ardından ilk paylaşım

Sosyal medya düzenlemesi ardından ilk paylaşım
31 Temmuz 2020 - 11:47 borsagundem.com

Sosyal medya düzenlemesi ile ilgili kanun teklifi TBMM’de kabul edilene kadar paylaşım yapmayacağını duyuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli haftalar sonra ilk mesajını takipçileriyle paylaştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter hesabından son olarak 1 Temmuz tarihinde şu mesajları paylaşmıştı:

İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir.

Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim.

30 GÜN SONRA İLK PAYLAŞIM

Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından Bahçeli’den de ilk paylaşım geldi.

Bahçeli attığı tweette Süper Lig’e yükselen Karagümrük’ü tebrik ederek, “Zafer ayında zaferle Süper Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • recai31 Temmuz 2020 19:06

    lüzumsuz . boş beleş, izlemediği takımı kutalayacak kadar avare

  • AHMET ÖZBİR31 Temmuz 2020 13:31

    HELAL olsun Ülkücü Hareket'in Tek Lideri Sn. Devlet Bahçeli'ye, sosyal medyanın bazı SOYSUZLARINA hak ettiği cevabı veren VATANA AŞIK insan, sana yamuk yapanı şutlarım karanlığa, düşerim peşinden, siler süpürürüm VATAN HAİNLERİNİ TÜMDEN. Reis-Bahçeli Elele Vatan Hainleri Bitirile. Sosyal medya soysuzların devlet büyüklerimize küfür etme yeri olmayacak, küfür eden alçaklar hesap verecek her şart.

  • r31 Temmuz 2020 13:01

    kapatmıştı sosyal medya hesabını yenıden mı açtı ? :D