E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSon şampiyon kupaya veda etti---

Son şampiyon kupaya veda etti

Son şampiyon kupaya veda etti
04 Aralık 2013 - 21:01 borsagundem.com

​PTT 1. Lig sonuncusu Fethiyespor, Süper Lig lideri Fenerbahçe'yi evinde 2-1 yenerek kupa dışına itti.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Fethiyespor'un gollerini 77. dakikada Onur Okan ve 83. dakikada Ahmet Aras kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 45. dakikada Fethiyesporlu Sabri Turgut (kendi kalesine) attı. Fethiyespor bu galibiyetle Fenerbahçe'yi kupa dışına iterek bir üst tura yükseldi. 
Fethiyespor taraftarlarını sevince boğdu
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden PTT 1'inci Lig ekibi Fethiyespor'un bir üst tura yükselmesi, Fethiye'de büyük sevinç yarattı. İlçedeki kafe ve restoranlarda maçı toplu halde izleyen Fethiyespor taraftarları, maç sonrasında büyük sevinç yaşadı. Fethiye sokaklarına dökülen yaklaşık bin kadar Fethiyespor taraftarı, ilçede araç konvoyları oluşturarak tur attı. Kaan Dönmezler Kavşağı'nda buluşan taraftarlar meşaleler yakarak Fethiyespor'un şarkısı olarak kabul edilen, "Akdeniz Akşamları"nı hep beraber söyledi. Sevinç gösterilerine bazı taraftarların Fenerbahçe forması ve atkılarıyla katılması dikkati çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BERHAN04 Aralık 2013 23:40

    BEN SİZİ AKILLI ZANNERDİM AZİZ YILDIM BİLEREK ELENDİ ATV NAKLEN YAYINDAN PARA KAZANMASIN DİYE ATV NİN SAHİBİ BAŞBAKANIN DAMADININ ŞÜNKÜ SEÇİM İMTİKANI BUNLARIN HEPSİ SİYASET

  • FB çem benim.04 Aralık 2013 22:30

    Son ŞAMPUANMI dediniz.evet doğruymuş o oynayanların hepsinide takımdan uzaklaştırın derim başta aziz yıldırım olmak üzere.AZİZYILDIRIM bunlarda seninlen beraber tarihe geçecektir PENDİK faciası vede FETHİYE faciası olarak.

  • SALİH04 Aralık 2013 21:56

    fenerbahçeliyim ama inşallah daha beter olursunuz. bu insanlara bu kadar parayı nasıl veriyorlar. anlamıyorum.

  • hakan04 Aralık 2013 21:11

    sayın çok fanatik fenerbahçeli borsagündem editörü, ben güldüm allah da sizi de güldürsün.önce pendik,sonra fethiye.

  • geceprensi04 Aralık 2013 21:10

    inşallah daha beter olursunun.

  • geceprensi04 Aralık 2013 21:09

    bu sefer son dakika golü yemedi