E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSon 3 günün favori hisselerinde bankalar önde---

Son 3 günün favori hisselerinde bankalar önde

Son 3 günün favori hisselerinde bankalar önde
23 Mayıs 2014 - 11:19 borsagundem.com

Finnet Teknik Analist (fta 4.0) hisse bul’dan ralli analizi… İşte o hisseler...

Finnet Teknik Analist (FTA 4.0)’dan derlenen verilere göre en az son 3 günde yükselen hisse sayısı 31 oldu. Son 3 günün en hareketli hisseleri içerisinde bankalar öne çıktı. İş Bankası C, Halkbank, Vakıfbank yüzde 8’e varan getirileri ile en fazla alınan hisseler oldu. Ağırlıklı olarak yabancıların pozisyon taşıdığı bu hisseler endeksteki yükselişe en hızlı tepki veren hisse senetleri oldu.
FTA 4.0’da Hisse Bul’da BİST 100’deki tüm hisseler, en az son üç günü kapsayacak şekilde taranarak yapılan analize göre 31 hisse son 3 gündür yükselişte.
Gübre Fabrikaları, Sabancı Holding, Tüpraş, Netaş, Coca Cola Bankalar dışında ilk sırada yer alan şirketler arasında yer alıyor. Ülker, Kardemir, Netaş gibi hisselere bakıldığında BİST 100’de yer alan ve alınan hisseler içerisinde yine yabancıların endeks hareketlenirken en fazla alıma geçtiği hisseler olduğu gözleniyor.


SON 3 GÜNDÜR YÜKSELEN HİSSELER


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pharrell whilliams(adım artık böyle)23 Mayıs 2014 11:45

    son 4 günde yükselen %3-9 arası prim yapmış hisselerden çok happy oldum.şimdi happy şarkısını söylüyorum hisselerimi de sattım yaz tatiline gidiyorum.pharell gibiyim artık.

  • f/k'lara dikkat23 Mayıs 2014 11:31

    ooohhh ne güzel nerdeyse 4 günde yıllık mevduat faizinin yarısını sağlamışlar uyanıklar karları cebe atıyordur mutlaka,birileri de yıllık mev.faizinin yarısını borsalar düşerse 4-5 günde kaybedebilirler muhtemelen dikkatli olmalı 62.000'den 78.000'lere gelmiş endekste.