E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSon 10 günde 91 terörist avlandı---

Son 10 günde 91 terörist avlandı

Son 10 günde 91 terörist avlandı
06 Eylül 2020 - 14:33 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelenin kararlı bir şekilde sürdüğünü, son 10 günde toplam 91 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Terörle mücadelemiz gece-gündüz, dağ bayır demeden etkili ve kararlı şekilde sürüyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye kuzeyinde yürüttüğü başarılı operasyonlarla son 24 saatte 16 PKK/YPG’li teröristi daha etkisiz hale getirdi. Böylece son 10 günde toplam 91 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirilmiş oldu. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ06 Eylül 2020 18:34

    Bu çizgiden sapmadan bir kaç sene daha mücadele eder isek.avlayacak terörist bulamayız artık.ALLAH razı olsun şuanki hükümet ve TSK  cafekar görevlilerine.

  • Vatansever06 Eylül 2020 15:00

    Elleriniz dert görmesin ordumuzun ayağına taş değmesin.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.bir tane terörist bırakmayın.bu şerefsiz domuz sürüsünü buhar haline getirin.