E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSomali’de milletvekillerinin kaldığı otele silahlı saldırı---

Somali’de milletvekillerinin kaldığı otele silahlı saldırı

Somali’de milletvekillerinin kaldığı otele silahlı saldırı
10 Aralık 2019 - 22:57 borsagundem.com

Somali'de milletvekillerinin kaldığı otele düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 milletvekili yaralandı. Saldırıyı El Şebab örgütü üstlendi.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile aynı sokakta bulunan ve içinde milletvekillerinin kaldığı SYL Otel'e düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirirken 2 milletvekili yaralandı. Saldırıyı El Şebab örgütü üstlendi.

Somali'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile aynı sokakta bulunan ve içinde milletvekillerinin bulunduğu öğrenilen SYL Otel'e silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda otelde kalan 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 milletvekilinin yaralandığı belirtildi. Saldırıyı El Şebap örgütü üstlenirken, örgüt üyesi 2 kişi de cansız ele geçirildi. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin polis üniformasıyla otele doğru yaklaştığı ve el bombalarıyla otele saldırdıkları duyuruldu. Güvenlik güçleri, otelde kalan 100 kişinin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)